Årets spiller: Coutinho gjentok bedriften

Philippe Coutinho er igjen blitt valgt til årets spiller av supporterklubbens medlemmer. På de neste fem plassene kom spillere handlet inn de to siste somrene.

6. jun 2016 kl 13.21 Torbjørn Flatin

Nye flotte og viktige scoringer, som i kampene mot Manchester United og Borussia Dortmund i Europa League, samt på Wembley i finalen i Capital One Cup, sikret Coutinho en nokså klar seier som årets spiller i 2015/16.

Matchvinneren fra Brasil sikret seg 36% av stemmene. På en like klar 2.plass var Emre Can, etter at den unge tyskeren etablerte seg som et førstevalg sentralt på midtbanen under Jürgen Klopp.

Roberto Firmino ble toppscorer for Liverpool i Premier League i sin første sesong på Anfield, mens James Milner og Nathaniel Clyne hadde stabile første sesonger i helrødt.

Dejan Lovren hadde også sine støttespillere etter at den store stopperen har kommet bra tilbake etter en skuffende start på Merseyside.

LEGENDE:
LEGENDE:  John Barnes et av mange store navn på listen over tidligere årets spiller kåret av LFCSCN.

1. Philippe Coutinho 36%
2. Emre Can 23%
3. Roberto Firmino 11%
4. James Milner 8%
5. Nathaniel Clyne 7%
6. Dejan Lovren 7%

Den videre rekkefølgen var Simon Mignolet, Kolo Touré, Divock Origi, Daniel Sturridge og Mamadou Sakho. Joe Allen, Adam Lallana, Jordan Henderson og Lucas Leiva mottok også stemmer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]