Har du Kopite 7?

Hvor mye får Klopp å handle for i sommer? Les mer om dette og mye annet i siste medlemblad. The Kopite kan leses digitalt på alle devicer.

27. apr 2017 kl 19.30 Tore Hansen

Vårt siste medlemblad er ute hos medlemene. Som vanlig er det fyllt med aktuelle artikler og reportasjer om Liverpool FC.

Bladet kan leses på alle devicer hvis du er medlem. Klikk her for pålogging.

Ikke medlem?

Meld deg inn i supporterklubben hvis du ønsker medlemsbladene. Det koster kun kr 260,- for åtte blader tilsendt i posten eller kr 200,- for å digitalt medlemskap.

Dette kan du lese mer om i siste medlemsblad:

JAMES PEARCE:
JAMES PEARCE:  Liverpool Echos mann på Anfield om kommende sommers transfervindu.

TROR LFC VIL HANDLE FOR MER ENN £100M
Den lokale skribenten James Pearce vurderer årets sesong med de nåværende spillerne, og han ser også inn i spåkula med tanke på hva som kommer til å skje i den nærmeste fremtid med Liverpool FC.
>> Les saken her

RONNIE MORAN:
RONNIE MORAN:  Her sammen med Kenny Dalglish og Roy Evans da Liverpool vant ligagullet i 1990.

– FAR ANGRET PÅ AT HAN SA NEI TIL Å BLI MANAGER
Den siste fra det opprinnelige Boot Room er borte. Spiller, kaptein, juniortrener, reservelagstrener, førstelagstrener, fysioterapeut, assisterende manager, fungerende manager – Ronnie Moran var en bauta i Liverpool FC. Vi har bedt sønnen Paul kaste mer lys over de 46 år hvor Moran senior var en sentral brikke i Liverpool Football Club.
>> Les saken her

ALEX INGLETHORPE:
ALEX INGLETHORPE:  Akademidirektøren forteller om hvordan han jobber sammen med Klopp for å utvikle talentene i klubben.

EN LITEN SEIER FOR AKADEMIET
Det har vært en sesong hvor Jürgen Klopp flittig har involvert klubbens unge spillere, om ikke helt lent seg på dem. Akademidirektør Alex Inglethorpe kan tilfreds registrere, når han snakker om de siste månedene med The Kopite, at utviklingen av egne spillere i Liverpool FC den siste sesongen har tatt et steg framover.

Ikke medlem? Klikk her for innmelding.

Medlem og vil lese bladet digitalt - klikk her for innlogging.

ROMA 1977:
ROMA 1977:  Det er snart 40 år siden den store kvelden i Italia hvor Liverpool vant sin første European Cup.

JOHN KEITH: - EN FANTASTISK REISE
I anledning av at det i mai er 40 år siden Liverpool erobret den europeiske fotballtronen, har vi møtt en av journalistene som fulgte de røde tett fra sidelinjen under deres eventyrlige reise mot toppen.

TERRY MCDERMOTT:
TERRY MCDERMOTT:  Den tidligere offensive midtbanespilleren er aktuell med ny bok.

RETT FRA HJERTET – SUPPORTERINTERVJUET:
Familien Lindefjell Johnsen fra Kvinesdal reiser helst sammen for å se de røde spille. Turene til Anfield blir stadig hyppigere, og med forventet utvidet personell.

DEN STØRSTE SEIEREN ER Å KOMME TIL ANFIELD
Anders Hartz Bråthen ble livstruende skadd i en gassulykke på en hyttetur i 2014, der han mistet venninnen sin og hennes sju år gamle sønn. Siden den gang har Anders kjempet seg tilbake gjennom beinhard trening, og der debutkamp på Anfield har vært fremste mål og motivasjon.

GORDON WALLACE:
GORDON WALLACE:  Møt mannen som scoret det første målet for Liverpool i Europa.

GORDON WALLACE STARTET DET
Det var ikke gått tre minutter engang, under beskjedne forhold foran et entusiastisk publikum i Reykjavik, da Gordon Wallace scoret Liverpools første mål i Europa. Den trivelige skotten skrev dermed både klubben og seg selv inn i historiebøkene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]