GJESTER  Stig Torbjørnsen og Øyvind Berdal.

Ny YNTA med Stig Torbjørnsen og Øyvind Berdal!

Torbjørnsen syns LFC var elendige mot Burnley, Øyvind liker at LFC også kan vinne stygt, mens Coutinhos form kritiseres av begge gjestene.

Stig har ingen tro på Liverpools unggutter som Ben Woodburn og Trent Alexander-Arnold, og det snakkes mye om de (u)aktuelle spillerne på markedet i andre europeiske ligaer.

Stig tror Monaco-spillerne og Naby Keita blir for dyre og påpeker at de fleste av dem spiller i posisjoner vi allerede er godt besatt, med unntak av Benjamin Mendy på venstreback.

Jonathan Tah er en favoritt blant begge gjestene, mens de er noe skeptiske til Lacazette. Mange andre spillere blir også vurdert, som Icardi, Belotti, Dolberg, Seri, Tielemans, Brandt m.fl.

Lytt til episoden i iTunes eller direkte i din nettleser under.

YNTA

«Heia Fotball» gjester YNTA

Etter en nydelig 3-1-seier mot Arsenal er det positivitet i studio før hjemmekampen mot ligaens dårligste bortelag, Burnley. Snur Robin Hood-trenden nå?

LFC-krisen diskuteres i YNTA-studio!

Ukas gjester er Christian Wessel og Lasse Kinden Endresen, og det diskuteres hva i all verden det er som skjer i LFC om dagen.

Ny episode:2x Frøsland og 2x Leicester-fans i YNTA

Programleder Rasmus Wold har fire gjester i denne ukas episode.

comments powered by Disqus 
Siste Til vår nyhetsoversikt
26.03.2017 kl 16:28

«Helt anonym»

Georginio Wijnaldum slaktes i nederlandsk presse etter svak innsats mot Bulgaria.

+
26.03.2017 kl 10:25

Frykter ikke formlaget Everton

Dersom Everton vinner Merseyside-derbyet neste helg, vil de blå bare være tre poeng bak de røde. Men dette faktum akter ikke Philippe Coutinho å ofre en tanke.

+
25.03.2017 kl 22:43

Wijnaldum fikk bare en omgang

Sjokknederlag for Nederland.

+
25.03.2017 kl 18:42

Brewster klar for EM-sluttspillet

En god dag for Rhian Brewster og Corey Whelan, mens Caoimhin Kelleher og Conor Masterson kom ned på jorda igjen med et brak.

+