GJESTER  Stig Torbjørnsen og Øyvind Berdal.

Ny YNTA med Stig Torbjørnsen og Øyvind Berdal!

Torbjørnsen syns LFC var elendige mot Burnley, Øyvind liker at LFC også kan vinne stygt, mens Coutinhos form kritiseres av begge gjestene.

Stig har ingen tro på Liverpools unggutter som Ben Woodburn og Trent Alexander-Arnold, og det snakkes mye om de (u)aktuelle spillerne på markedet i andre europeiske ligaer.

Stig tror Monaco-spillerne og Naby Keita blir for dyre og påpeker at de fleste av dem spiller i posisjoner vi allerede er godt besatt, med unntak av Benjamin Mendy på venstreback.

Jonathan Tah er en favoritt blant begge gjestene, mens de er noe skeptiske til Lacazette. Mange andre spillere blir også vurdert, som Icardi, Belotti, Dolberg, Seri, Tielemans, Brandt m.fl.

Lytt til episoden i iTunes eller direkte i din nettleser under.

YNTA

«Heia Fotball» gjester YNTA

Etter en nydelig 3-1-seier mot Arsenal er det positivitet i studio før hjemmekampen mot ligaens dårligste bortelag, Burnley. Snur Robin Hood-trenden nå?

LFC-krisen diskuteres i YNTA-studio!

Ukas gjester er Christian Wessel og Lasse Kinden Endresen, og det diskuteres hva i all verden det er som skjer i LFC om dagen.

Ny episode:2x Frøsland og 2x Leicester-fans i YNTA

Programleder Rasmus Wold har fire gjester i denne ukas episode.

comments powered by Disqus 
Siste Til vår nyhetsoversikt
05.04.2017 kl 08:30

Mot mer spilletid for Trent

Jürgen Klopp hinter mot at 18-åringen har gjort seg fortjent til mer spilletid i innspurten.

+
05.04.2017 kl 00:14

Frykter meniskskade

Liverpool FC venter fortsatt på den endelige diagnosen etter kneskaden Sadio Mané fikk i venstre kne i 3-1 seieren over Everton.

+
04.04.2017 kl 23:48

Både Can og Matip ble skadet i derbyet

Jürgen Klopp håper at duoen rekker morgendagens kamp mot Bournemouth.

+
04.04.2017 kl 18:03

Flere kamper krever flere spillere

Klopp lover at han har lært av «feila fra i går», og Liverpool-manageren er klar på at stallen skal styrkes når transfervinduet åpner.

+