Takk for overveldende respons!

Vi i Liverpool supporterklubb vil gjerne få takke alle medlemmer og de som leser oss på nett for engasjementet gjennom denne sesongen.

Da vi i fjor høst gjennomførte en leserundersøkelse på nett, var det over 25.000 som deltok!

Dataene fra denne undersøkelsen bruker vi nå til å jobbe videre med innholdet og de tekniske løsningene våre. I tillegg hadde vi i vår fokusgrupper i både Bergen og Oslo, der både The Kopite og Liverpool.no var tema.

Bruker undersøkelsene for videreutvikling

– Det er alltid knyttet en viss spenning til resultatet av slike undersøkelser etter at man har lansert nytt design, som vi gjorde i fjor sommer. Vi har analyse som viser bruken av siden, men ikke hva brukerne egentlig mener. Derfor har disse undersøkelsene vært uhyre interessante for oss.

– Vi så basert på lignende undersøkelser tidligere at vi måtte gjøre noe med Liverpool.no for å bli mer moderne, og ikke minst ha mer mobiltilpassede sider. Og det ser ut fra undersøkelsene ut til at vi har truffet godt med dette, og at de aller fleste er godt fornøyd med det vi leverer av både innhold og hvordan siden fungerer i praksis. Men dette er selvsagt ikke noen hvilepute for oss. Vi har allerede tatt noen grep basert på tilbakemeldinger i undersøkelsene, og det kommer ytterligere forbedringer gjennom sommeren og høsten, sier Arve Vassbotten, digital redaktør i Liverpool Supporters Club Norway.  

Frisker opp Kopite

47 prosent av brukerne sier de er «svært fornøyd» med det vi leverer, og 51 prosent er godt fornøyd, viser undersøkelsen fra Userneeds.com.

– Undersøkelsen viser at vi har truffet blink og vel så det med de endringene vi har gjort. Men dette kan likevel fortsatt bli bedre, og det er mange gode innspill i undersøkelsene å ta tak i videre, sier daglig leder Tore Hansen.

Akkurat nå jobber vi blant annet med å videreutvikle vårt kampsenter med nye funksjoner, og vi jobber også med endringer av mobilappen.

Men selv om det satses frisk digitalt har vi selvsagt heller ikke glemt bladet vårt The Kopite. Dette står fortsatt sentralt i alt vi gjør, og også bladet vil få en oppfriskning inn mot neste sesong.

– Vi ønsker å utvikle Liverpool.no ytterligere, og det samme med Kopite. Samspillet mellom print og digitalt kommer til å bli vektet enda bedre framover. Fokusgruppene ga også mye nyttige tilbakemeldinger på hva vi kan gjøre videre med bladet. «Alle vil ha mer av alt» - og det er et godt utgangspunkt videre, og gir stor motivasjon for alle som jobber med dette hver dag, sier Hansen.

Tilhørighet var det første ordet jeg tenkte på. Handler om å være medlem av noe du brenner for.Sagt i fokusgruppe
Det er som å være medlem i fagforeningen – en selvfølge. Solidaritet. Jo flere som er medlem, jo bedre blir det, med klubben og bladet.Sagt i fokusgruppe
Det er det som er tingen, du blir aldri utlært på klubben, alltid nye småting man får gjennom bladet.Sagt i fokusgruppe
Før leste jeg bladet for å få nyheter om klubben, den delen har nettet tatt. Nå leser jeg det mer for å få overblikk og for å kunne gå mer i dybden. […] På nettet mister man sjansen til å analysere ting litt på avstand, der er det alltid siste kampen, i bladet kan man gå litt lenger tilbake, og se på det store bildet.Sagt i fokusgruppe
Del

The Kopite

30.07.2017 13:17

Den aller første supporterturen til Liverpool

En ny sesong står for døren, og mange supportere har allerede bestilt tur til Liverpool. På hver eneste kamp på Anfield er det hundrevis av nordmenn på tribunene. Slik har det ikke alltid vært. Her er historien om den aller første fotballturen som ble arrangert av Liverpool FC Supporters’ Club Norway i julen 1980.

28.07.2017 10:04

– Klopp gir håp om ny storhetstid

Det er fortsatt mange av oss, de som har sett de røde fra Anfield feire store triumfer og nå venter på et lag som igjen skal ta tilbake ligagullet. Bjørn Petter Ingebretsen er en av dem, en godt likt trener i norsk fotball som står for å bygge et miljø slik Jürgen Klopp er i gang med hos Liverpool. Han tror tyskeren er rett mann til rett tid.

27.07.2017 11:08

Har du sett The Kopite i nytt design?

Det første medlemsbladet for 2017-2018-sesongen er ute. Sjekk innholdet, og hvordan du kan bestille magasinet eller lese det digitalt.

Liverpool supporterklubb

04.05.2017 11:56

Comeback resulterer i giftemål

Svein Toten ofret jobben for å se Liverpool for 35 år siden. Da han endelig dro tilbake, venta litt av en overraskelse i Liverpool.

17.06.2016 23:40

Liverpool.no i ny drakt

Det er alltid ulike meninger om en ny drakt. Her forklarer vi bakgrunnen for hvorfor vi har endret oss.

09.06.2016 13:39

Årets supporter

Jørgen Hjertsen er kåret til «Årets supporter» i Liverpool FC Supporters Norway.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.08.2017 kl 08:34

– Dette er lønn for strevet

Alberto Moreno har vunnet tilbake venstrebackplassen, og mener at det er belønning for det harde arbeidet han har lagt ned denne sommeren.

+
19.08.2017 kl 07:05

Stiller trolig uten Mané

Liverpool kommer ikke til å ta noen sjanser med Sadio Mané foran den viktige returkampen mot Hoffenheim.

+
18.08.2017 kl 22:33

Tok bare fire dagers ferie i sommer

Sadio Mané har egen kokk, drikker ikke alkohol og da han skulle besøke hjemlandet i sommer, tok han med seg legen.

+
18.08.2017 kl 21:46

Belager seg på å måtte hvile Trent

Jürgen Klopp ser ikke for seg at Trent Alexander-Arnold kan spille alle kampene fram til landslagspausen.

+