Crystal Palace - Liverpool 2-4Liverpool var lekk i begge ender på Selhurst Park

Vi fikk servert en utrolig målrik og underholdende førsteomgang på Selhurst Park, der Liverpool var "lekk i begge ender". Roberto Firmino punkterte kampen med tjue minutter igjen å spille.

Crystal Palace
  24
  Liverpool

   Lørdag 29.okt 1830 (PL) - TV 2 Sport Premium / BT Sport

   Kampstatistikk
   Spillerbørs

   Loris Karius 6 - Gir ingen gode prov på at dette er sikkerheten selv. Er usikker med ballen i beina, serverer noen håpløse utspark og oser ikke akkurat av trygghet. Kan lite gjøre med målene. 

   Nathaniel Clyne 7 - Gjør ting trygt og godt på høyresiden og er god både offensivt og defensivt. Bidro i mye av det gode offensive spillet i første omgang.

   Dejan Lovren 6 - Arbeidsulykke på det første baklengsmålet, men gjorde det straks godt igjen da han stanget inn 2-1. Gjør en ny dårlig jobb og er alt for passivt på 2-2 da han ikke går inn i hodeduellen med McArthur. 

   Joel Matip 8 - Minner stadig mer om Alan Hansen. Rolig med ballen, rolig i situasjonene og veldig god i duellspillet. I dag hadde han en håndfull mot Benteke, men kom fra oppgaven til stående og vel så det. Headet inn 3-2 da han fikk gå opp umarkert i Palace-feltet.

   Alberto Moreno 7 - Aktiv på venstrekanten og også bedre defensivt enn vanlig i denne kampen. Har noen klønete involveringer der bak. Flink til å lese spillet og bruke farten sin. Hadde også han noen tøffe dueller med Benteke. Nest sist på målet til Can.

   Jordan Henderson 7 - Kapteinen er bevegelig, balansert og oppspillpunkt på midten. Alltid spillbar og arbeidssom. God kamp.

   Emre Can 6 - Våken frampå på innlegg fra Moreno. Spiller seg sakte, men sikkert i form, men var bare middels i denne kampen. Fikk gult kort for takling på Cabaye.

   Adam Lallana 7 - Adam er en klok fotballspiller. Som vanlig bevegelig og et stadig uromoment for motstanderne. God i første omgang, litt mer usynlig i andre. Byttet med Wijnaldum et knapt kvarter før slutt.

   Sadio Mane 8 - Senegaleseren er så flink til å bruke farten sin og finne de ledige rommene i motstandernes forsvar. Også utrolig flink til å komme seg ut av tilsynelatende vanskelige situasjoner. Hadde noen bra scoringsmuligheter. 

   Phillippe Coutinho 9 - Fantastisk heading i stolpen mot slutten av første omgang. Servitør med stor S gjennom hele kampen. Var nest sist på Matip og Lovrens mål. Utrolig vanskelig å få has på når han trer ballen i gjennom. Brassen er utrolig flink til å finne de ledige rommene. Liverpools bestemann.

   Roberto Firmino 8 - Kom litt i skyggen av sine rekkekamerater i første, men trådte bra fram i andre omgang. Gjorde alt rett da han scoret 4-2-målet da han tuppet over keeper. Bevegelig, spillbar og er god til å tilføre gode alternativer i det offensive spillet. Fikk gult kort da han tok av skjorta da han scoret.

   Georginio Wijnaldum - Fikk et knapt kvarter for Lallana og gjorde en grei jobb da Liverpool skulle sikre poengene på Selhurst Park. 

   Ragnar Klavan - Fikk et par minutter på slutten for Manè.

   Divock Origi - Byttet med Coutinho i det siste ordinære minuttet.

   Tabell
   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Bernt Dag Ravnevand berntdag
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   17.11.2017 kl 23:00

   Matip mister møtet med Southampton

   Joel Matip har pådratt seg en skade i låret.

   +
   17.11.2017 kl 20:23

   «Nå er det en sjanse»

   Lokalavis tror sjarmoffensiven fra Mike Gordon kan ha gjort Southampton villige til å selge.

   +
   17.11.2017 kl 19:17

   – Jeg har lært mye allerede

   Alex Oxlade-Chamberlain merker stor forskjell under Jürgen Klopp.

   +
   17.11.2017 kl 17:39

   – Vi ønsker å ha ham her de neste 15 årene

   Jürgen Klopp er ikke i tvil om at Joe Gomez er klar for å spille midtstopper dersom det blir behov.

   +