Liverpool-Tottenham 2-0:Liverpool vant da de måtte

Liverpool tok den første seieren i 2017 på en overbevisende måte. De kjørte over Tottenham og rykket nå opp i ryggen på Spurs. En stor lagseier!

Liverpool
  20
  Tottenham Hotspur

   Lørdag 11.feb 1830 (PL) - TV 2 Sport Premium / BT Sport

   Kampstatistikk
   Spillerbørs

   Mignolet 8– Dette var svar på tiltalte fra den belgiske sisteskansen! Mignolet var trygg i feltet, leste spillet ypperlig og leverte en fantastisk redning på 2-0 da Son ble spilt fri.

   Clyne 7- Gjør den defensive jobben bra, men er ikke alltid like presis fremover. Er dog villig med på overlap i første omgang.

   Matip 8- Kanskje ikke like jevn som han pleier å være, men han leverer en strålende kamp og har stort sett full kontroll på Kane.

   Lucas 8- Dette var en av Lucas’ beste kamper under Klopp. Han var suveren som midtstopper mot Son, Eriksen og Kane. Han leser spiller glimrende, og i dag klarte han å unngå unødvendige frispark.

   Milner 7- I likhet med Clyne gjør han den defensive jobben bra. Dessverre skusler han bort enkelte kontringssjanser, men Milner er safe og god.

   Henderson 8- I dag var han kaptein med stor K. Henderson løp, taklet, slo presise pasninger og var viktig i å vinne midtbanekrigen mot Spurs’ fantastiske spillere.

   Wijnaldum 9- For en kamp! Nederlenderen leverte kanskje to av sesongens aller beste pasninger i dag. Den ene ble en superb assist til Mané på 1-0. Den andre et helfrekt hælspark med ypperlig presisjon. Han var rett og slett outstanding i dag.

   Lallana 7- Jobber hardt, og går i bakken ved en rekke anledninger. Er ikke like skarp som i høst, men dette var et stort steg i riktig retning for engelskmannen som har slitt tungt etter nyttår.

   Coutinho 7- Brasilianeren er fortsatt et stykka unna toppformen, men han har mange gode offensive bidrag, og er ekstremt god til å «kula’n» i vanskelige situasjoner.

   Mané 9- Det eneste skuffende med Manés opptreden i dag var at han ikke fikk hattricket sitt. Det hadde han fortjent. For en vanvittig førsteomgang. Han holdt lekestue med Spurs-forsvaret, der særlig Davies fikk kjørt seg hardt. Han scorer to fine mål, og er nær ved å score to-tre til. Det er godt å ha Mané hjemme igjen. Liverpools beste.

   Firmino 7- Firmino prøver og jobber hardt, men killer-innstinktet mangler litt. Samtidig gjør han en viktig jobb med sitt enorme press. Hadde et herlig reid i første omgang.

   Can- bidrar med muskler, og mer med på den smarte taktiske andre omgangen

   Klavan- kommer inn for Lucas som blir skadet. 

   Alexander-Arnold - Kommer inn helt på slutten, og fikk spille på midtbanen.

   Tabell
   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Bernt Dag Ravnevand berntdag
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   21.11.2017 kl 09:58

   Stoke-kampen sendes kun i opptak

   Liverpools bortekamp mot Stoke neste uke går ikke direkte på TV.

   +
   21.11.2017 kl 09:43

   Hvem bør starte mot Sevilla?

   Hvem vil du skal starte kveldens kamp i Spania?

   +
   21.11.2017 kl 07:54

   Begge lag vil ta seg videre med seier

   Alt å spille for på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán tirsdag kveld.

   +
   20.11.2017 kl 22:53

   – Vi trenger alle spillerne våre

   Jürgen Klopp sier han ikke har noen planer om å selge Daniel Sturridge i januar.

   +