Tottenham – Liverpool 1–1:Ett poeng på White Hart Lane

Det var et energisk oppgjør på White Hart Lane, hvor James Milner ga gjestene ledelsen på straffe før pause. Vertene utliknet i andre omgang.

Tottenham Hotspur
  11
  Liverpool

   Lørdag 27.aug 1330 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports

   Kampstatistikk
   Spillerbørs

   Mignolet 7
   Bokser kontant Eriksens tidlige frispark. Etter pause fister han Lamelas harde frispark over, og gjør en god redning på headingen på den påfølgende corneren. En god dag på jobben for den belgiske målvakten.

   Clyne 5
   Er villig med fremover, men blir for upresis i avleveringene og innleggene. Er med og taper duellen i feltet i forkant av Tottenhams mål.

   Matip 7
   Åpnet Premier League-debuten litt rufsete, virket stresset og slo et par håpløse lange pasninger uten adresse. Spilte seg stort opp etter hvert, og var også nær ved å score tidlig i annen omgang med en heading etter corner som stusset tverrliggeren.

   Lovren 7
   Hadde mange tøffe dueller med Kane i første omgang, og kom godt ut av de fleste. Var dog på hæla da han tapte duellen og ble fraløpt etter 12 minutters spill. Har et par viktige inngripener når Spurs er hissige fremover etter pause.

   Milner 5
   Er sikker på straffesparket, men blir avslørt på farten flere ganger etter pause, og er på etterskudd når Dier får legge inn i forkant av Tottenhams mål. Har en viktig takling etter 65 minutter, etter at han først hadde sklidd på en Spurs-overgang.

   Henderson 6
   Disiplinert defensiv jobbing før pause. Må gå mer i krigen etter pause, og taper et par hodedueller sentralt på banen.

   Wijnaldum 6
   Nærmest usynlig før pause, hvor han lå disiplinert i tospann med Henderson. Var involvert i angrepet hvor Mane fikk underkjent sin scoring, hvor han slipper ballen til Lallana marginalt for sent. Har et susende langskudd tidlig i 2.omgang.

   Lallana 6
   Holdt litt for lenge på ballen på et par gode overganger i første omgang, som førte til at Spurs kom på riktig side igjen. Er marginalt i offside før han uselvisk serverer Mane på det annullerte målet til Liverpool. Er involvert i duellen som Liverpool taper inne i feltet før Spurs sin scoring.

   Mane 7
   Var involvert i alt Liverpool skapte av farligheter i første omgang, hvor han var banens klart beste spiller. Meget god i servitørrollen et par ganger, og jobber iherdig defensivt. Ble litt mer upresis og mindre giftig etter pause. Likevel Liverpools beste.

   Coutinho 6
   Fikk Liverpools beste muligheter i første omgang, men klarte dessverre ikke å omsette sjansene i scoringer. Sjansen etter fem minutter burde han strengt tatt ha satt.

   Firmino 7
   Serverte glimrende til Coutinho etter bare fem minutter, men dessverre tok ikke landsmannen vare på muligheten. Skaffer Liverpools straffespark. Nøler når han får en bra mulighet ti minutter før slutt, på et fremspill fra Lallana.

   Origi
   Fikk drøye 20 minutter som erstatter for Coutinho, men klarte aldri å komme skikkelig inn i kampen.

   Sturridge
   Kom inn for sent til at han fikk muligheten til å bidra.

   Stewart
   Ble byttet inn da det bare var sekunder igjen.

   Tabell
   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Bernt Dag Ravnevand berntdag
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   23.11.2017 kl 14:01

   – Får kun én hviledag

   Chelsea landet i London i morgentimene torsdag.

   +
   23.11.2017 kl 10:15

   Over fem år siden forrige hjemmeseier mot Chelsea

   Liverpool har slått Chelsea to ganger under Jürgen Klopp, men begge gangene i London.

   +
   23.11.2017 kl 07:58

   – Barcelona var ute etter Keita

   Liverpool var ikke den eneste klubben som prøvde å kjøpe Naby Keita.

   +
   22.11.2017 kl 22:40

   Kun PSG har flere Champions League-mål

   Med én kamp igjen av gruppespillet står Liverpool med et imponerende antall scoringer.

   +