Liverpool - Watford 6-1:Utklassing og tabelltopp!

Liverpool kjørte over Watford og vant hele 6-1. Dermed leder Liverpool Premier League etter 11 spilte kamper.

Liverpool
  61
  Watford

   Søndag 06.nov 1515 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports

   Kampstatistikk
   Spillerbørs

   Loris Karius 7 – Fremsto noe usikker med ballen i beina, men gjorde jobben generelt bra på streken og i feltarbeidet. Vartet opp med noen glimrende redninger etter pause. Kan ikke lastes for baklengsmålet.

   Nathaniel Clyne 7 – God kontroll på høyresiden, og var spesielt bunnsolid bakover. Alltid et alternativ for ballfører, stormet opp og ned på kanten gjennom hele kampen og la ingenting igjen i duellene.

   Lucas Leiva 7 – Trygg med ballen og solid i duellene mot Deeney og Ighalo. Brant en stor mulighet etter kvarteret spilt.

   Joël Matip 7 – Igjen viste stopperen imponerende ro, han leste spillet bra og stilnet hodesterke Deeney. Samarbeidet med Lucas var upåklagelig.

   James Milner 7 – Trofast begge veier, taklingssterk, løp sedvanlig mye, unngikk å stå i pasningsskyggen. Milner har slitt med sykdom nylig, men det kunne ikke merkes i dag. Gjennomført bra kamp av 30-åringen.

   Jordan Henderson 8 – Styrte midtbanen fullstendig. Hang på som en klegg i alle dueller, åpnet ofte opp spillet og presterte som en Liverpool-kaptein verdig.

   Emre Can 7 – Fikk startplassen istedenfor Wijnaldum, og takket for det med scoring. Uredd, dog tidvis noe slurvete, med ballen i beina. Vokste utover i kampen.

   Adam Lallana 8 –  Nok en god opptreden med to assists. Veldig bevegelig og fremoverrettet. Mye involvert, og fremsto som motoren i det offensive spillet. Byttet ut på 5–0.

   Sadio Mané 8 – Et stadig uromoment, direkte med ballen og et arbeidsjern begge veier. Scoret det viktige ledermålet, og fikk stående applaus da han ble byttet ut like etter å ha satt inn dagens femte.

   Philippe Coutinho 9 LB – Magikeren vartet opp med både mål og assist, og var helt sentral i angrepsspillet. Nær scoring etter 20 minutter, før han slo innlegget som sørget for ledelse kort tid etter. Scoringen etter halvtimen var utsøkt, og kombinasjonene, ofte med Firmino, stemte.

   Roberto Firmino 8 – Alltid i bevegelse, og stadig på løp gjennom forsvaret. Med ballen gjorde han mye riktig; uten den imponerte han i pressarbeidet og jaget til enhver tid. Noterte seg for scoring og assist etter pause.

   Wijnaldum – Tok over for Mané etter en drøy time. En trygghet sentralt på midten, og på overtid fikk han sitt første Liverpool-mål på en retur.  

   Sturridge – Kom inn som et friskt pust med 20 minutter igjen på klokka. Rakk å vise seg godt frem, men kom ikke nærmere mål enn to skudd i tverrliggeren. Han var arkitekten bak overtidsmålet, med en kort corner og skuddet som keeper måtte gi retur på.

   Ejaria – Unggutten fikk sin debut i Premier League da han kom inn for Coutinho på tampen.  

   Tabell
   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Bernt Dag Ravnevand berntdag
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   19.11.2017 kl 12:12

   «Liverpool ved god helse»

   Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

   +
   19.11.2017 kl 10:41

   Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

   Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

   +
   19.11.2017 kl 09:05

   Liten strekk for Matip, hvorfor Gomez ble hvilt

   Joel Matip kan bli spilleklar igjen allerede til tirsdag mot Sevilla. Da vil Joe Gomez være tilbake på høyrebacken.

   +
   18.11.2017 kl 21:33

   Ny 3-0 seier på Anfield

   Gjenopplev mål og sjanser fra TV2 Premium etter tre klare poeng hjemme mot Southampton.

   +