Liverpool vs ArsenalLiverpool forvandlet og knuste Arsenal

Liverpool vinner fullt fortjent etter å ha tatt tak fra start etter en dårlig forestilling i Leicester. Mane, Firmino og Wijnaldum scoret i en meget god kamp av de røde, der de kunne vunnet mer.

Lørdag 04.mar 1830 (PL) - TV 2 Sport Premium / BT Sport


Kampstatistikk
Spillerbørs

Mignolet 7
Lite å gjøre i 1. omgang, men kommer umiddelbart i aksjon i 2. omgang. Først med en viktig utboksing, deretter med en meget god redning på en Giroud-heading like etter. Klarer ikke å blokkere scoringen til Welbeck, selv om Arsenal-spissen kommer meget skrått på mål.

Clyne 6
Solid defensivt, men offensivt gjør han mange rare valg, og kvaliteten på innleggene var så som så og skuddforsøket etter 65 minutter var meget svakt. Nær ved å rote det til etter 72 minutter, i en situasjon der han egentlig har god tid.

Matip 8
Meget godt i duellene, både i lufta og langs bakken. Får en stor sjanse til å gjøre et mål et kvarter før slutt, men får ikke nok kraft bak avslutningen fra kloss hold etter en corner.

Klavan 8
Estlenderen kommer inn på laget, og gjør en strålende kamp. Tapte et par dueller med Giroud, men totalt sett var han meget solid i midtforsvaret.

Milner 6
Kriger gjennom hele kampen, og forsøker å bidra offensivt. Sliter litt med tempoet i enkelte situasjoner.

Can 8
Spiller en av sine beste kamper i helrødt, hvor han virkelig tar ansvar på midten. Blir litt for sen i enkelte situasjoner, og tar et gult kort for laget når han feller Sanchez i fullt firsprang.

Wijnaldum 8
Dette var et langt steg i riktig retning for nederlenderen etter forestillingen i Leicester. Kriget gjennom hele kampen, og var også en god ballfordeler. En flott scoring.

Lallana 8
Duracellkaninen var involvert i mye i denne kampen, blant annet forspillet til både det første og det tredje målet. Veldig sikker i pasningsspillet.

Mane 9
Markerer seg både med målgivende innlegg og en herlig scoring. Spiller på hele sitt register, og gjør Arsenal-forsvarerne svimle gjennom hele kampen. Liverpools beste.

Coutinho 6
Var involvert i forspillet til 1-0, og har et bra skudd som Cech slår til corner etter 29 minutter. Var utrolig nær scoring etter et herlig ballmottak i feltet like før pause. Er fortsatt ikke tilbake på sitt sedvanlige nivå, og blir byttet ut ti minutter før slutt.

Firmino 8
Iskald på 1-0, og har en flott frispilling av Mane på 2-0. Viser nydelig teknikk i feltet fem minutter etter pause. Har et par meget farlige ballmist som skaper overganger for gjestene, og fusker også litt i returløpene mot slutten.

Origi
Header i stanga med en av sine første ballberøringer, og har et flott innlegg til 3-1. Et godt innhopp.

Lucas
Kommer inn på overtid når kampen er avgjort.

Alexander-Arnold
Kommer inn på overtid når kampen er avgjort.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
29.05.2017 kl 23:17

Keita ignorerer ryktene

Naby Keita bryr seg ikke om spekulasjonene.

+
29.05.2017 kl 19:00

Ward ble helten!

Danny Ward ble straffehelt da Huddersfield Town rykket opp til Premier League.

+
29.05.2017 kl 15:12

Ward fra start i opprykksfinalen

Den 23 år gamle målvakten kroner et vellykket utlån med storkamp på Wembley.

+
29.05.2017 kl 11:45

Spør ikke Klopp om Wembley-tips

Huddersfield og Klopps nære venn kjemper om opprykk til Premier League i ettermiddag.

+