Bournemouth vs LiverpoolTomålsledelse ble til tap

Etter å ha ledet 2–0 til pause og 3–1 i andre omgang, snublet Liverpool i den siste perioden og tapte på overtid.

Søndag 04.des 1430 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports


Kampstatistikk
Spillerbørs

Loris Karius 4 – Hadde først lite å gjøre, men kunne tatt baklengsmål nummer to og skulle ha holdt skuddet som ga Bournemouth seier. Ga aldri inntrykk av å dominere sitt felt. Ikke godt nok.

Nathaniel Clyne 6 – En førsteomgang hvor han kom bra fram på sin side og burde fått en assist da Origi brente en stor sjanse på hans cross. Litt slurvete bakover og det er på hans side som Cook får en «autostrada» til å skyte i forkant av 4-3.

Lucas Leiva 5 – Bortsett fra å ha driblet bort ballen ved et tilfellet ved midtstreken, en meget komfortabel 1.omgang for brassen. Greide ikke å bidra til noe pondus i det indre forsvaret da Bournemouth begynte å lukte blod.

Dejan Lovren 5 – Hvor var forsvarssjefen da dette begynte å gå i oppløsning? Gjorde feil i stressede situasjoner og vil ha savnet sin vanlige partner Joel Matip.

James Milner 6 – Mye involvert, både framover og bakover, og gjorde totalt sett en brukbar kamp synes vi. Forårsaket straffesparket, som en kan vurdere som enten uheldig eller klønete avhengig av øyet som ser.

Jordan Henderson 6 – Arbeidet knallhardt og var en del av en midtbane som feide over motstanderen i 1.omgang, men greide ikke å hindre at initiativet gradvis ble mindre etter pause.

Georginio Wijnaldum 6 – God 1.omgang hvor vertene ikke greide å håndtere trykket som ikke minst midtbanen til Liverpool skapte, men hjemmelaget er også et lag som er i stand til å løpe mye og «Gini» var en av dem som bokstavelig talt kom mer på hæla mot slutten.

Emre Can 7 – Flott scoring, som skulle vært seiersmålet. Hadde mange ballgjenvinninger. Gikk sur og fikk gult kort, men alt i alt synes vi han fortjener bestemannsprisen hos gjestene.

Sadio Mané 6 – Er ikke i form, men er en type spiller som kan bidra selv om han ikke spiller bra. I dag med mål og målgivende.

Divock Origi 6 – Strålende scoring fra spiss vinkel, mens han misset på en tilsynelatende langt enklere sjanse i 1.omgang. Hadde nær gitt Liverpool ledelsen mot slutten med et flott mottak og avslutning like over i et trangt straffefelt.

Roberto Firmino 5 – Aktiv i Liverpools gode første halvtime, hvor han fungerte mer som tilrettelegger enn avslutter ute på venstresiden. Virket å bli sliten og mer borte etter pause.

Adam Lallana – Kom inn som innbytter for en skadet Sadio Mané omtrent på det tidspunktet da Liverpool begynte å miste grepet på kampen. Hadde et bra skuddforsøk like utenfor, ellers ikke så mye involvert.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
28.03.2017 kl 08:51

Én ting kan gjøre Scouser-mangelen «positiv»

Nesten halvparten av Liverpools røde kort mot Everton er gitt til spillere født på Merseyside.

+
27.03.2017 kl 23:51

Sakho ønsket på sørkysten

Southampton ønsker Mamadou Sakho som erstatter for Virgil van Dijk - men sistnevnte havner trolig i Chelsea.

+
27.03.2017 kl 23:10

Firmino klar mot Paraguay

Roberto Firmino mistet dagens Brasil-trening, men skal spille neste kamp.

+
27.03.2017 kl 22:11

Kaos og Mané-scoring

Sadio Mané scoret på straffe, men kampen mellom Elfenbenskysten og Senegal ble aldri ferdigspilt.

+