Liverpool vs BurnleySnudde 0–1 til seier

Emre Can ble matchvinner med et lekkert langskudd etter at Gini Wijnaldum hadde utliknet like før pause.

Søndag 12.mar 1700 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports


Kampstatistikk
Spillerbørs

Mignolet 7 LB

Liverpool slapp med skrekken etter en tam åpning på Anfield. Det skal den belgiske sisteskansen ha sin del av æren for. På en dag hvor de fire foran var ustabile i markeringsspillet, fremstod Mignolet som sikker og god også i feltarbeidet. Han fikk bokset unna mange farlige situasjoner da andre rundt ham sov.

Clyne 4

Får en dårlig start på kampen, når han glipper litt på Burnleys første mål. Sliter også med distribusjonen. Slett ingen god kamp fra Clyne. 

Matip 5

Noen svake klareringer, noen svake markeringer og generelt ikke så rolig og sikker som han er på sitt beste. Men spilte seg opp utover i kampen, i likhet med flere andre. 

Klavan 5

Sterk i dueller, og trådte hjelpende til da Milner fikk problemer med Gray på venstresiden. Best av de fire bak, men også litt rusk i maskineriet fra Klavan. 

Milner 5

Slet mot Gray i starten av kampen, men spilte seg opp etter hvert og kommer bedre med offensivt. 

Can 6

Svingte voldsomt i prestasjonene. Til tider veldig svak og upresis i pasningsspillet, for så å komme opp med briljante framspill. Tilgis for det meste med lekkerbiskenen som sikret seieren for Liverpool.

Wijnaldum 6

Hjemmescoringskongen scoret igjen på hjemmebane - som han har gjort med alle sine Premier League mål. Svært rolig og behersket da han fikk ned ballen foran mål rett før pause, og dundret inn den svært viktige utligningen før hvilen. Hadde sin sterkeste periode på slutten av kampen, etter en noe vinglete start. 

Lallana 5

Til tider ganske usynlig, spesielt i første omgang, og heldig at en horribel pasning ikke endte i noe farligere for gjestene. Jobber og sliter som alltid, og kommer til sin rett når det blir om å gjøre å kjempe seg til seier.

Coutinho 3

Kan knapt huske å ha sett en svakere kamp av brasilianeren. Ble løpende mye imellom uten å få tak i kula, tapte dueller og mistet ballen, og slo i tillegg dårlige cornere. 

Mané 7

Liverpools eneste trussel før scoringen i første omgang, men selv om han ofte tok initiativ og satte fart, ble han ofte veldig alene. Kunne ha lagt på til 3-1 mot slutten.

Origi 5

Avgjørende pasning til Liverpools utligningsmål, men slet med å få noe ut av de lange ballene i hans retning og utgjør sjelden noen trussel.

Woodburn 6

Hadde noen fine involveringer på venstrekanten etter at han kom inn for Coutinho. 

Lucas 

Kom inn seint for Oirgi for å styrke det defensive og hadde ikke mange minutter å vise seg fram på. 

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
29.05.2017 kl 23:17

Keita ignorerer ryktene

Naby Keita bryr seg ikke om spekulasjonene.

+
29.05.2017 kl 19:00

Ward ble helten!

Danny Ward ble straffehelt da Huddersfield Town rykket opp til Premier League.

+
29.05.2017 kl 15:12

Ward fra start i opprykksfinalen

Den 23 år gamle målvakten kroner et vellykket utlån med storkamp på Wembley.

+
29.05.2017 kl 11:45

Spør ikke Klopp om Wembley-tips

Huddersfield og Klopps nære venn kjemper om opprykk til Premier League i ettermiddag.

+