Burnley vs LiverpoolTomålstap i Burnley

En tam opptreden på Turf Moor ble belønnet med 0–2-tap for Jürgen Klopps mannskap.

Lørdag 20.aug 1600 (PL) - TV 2 Sport Premium


Kampstatistikk
Spillerbørs

Mignolet 5
Kan ingenting gjøre med baklengsmålene i Burnley i dag. Står bak et veldig vaklevorent forsvar. Hadde et par gode inngripener på bakken.

Clyne 3
Veldig svak på det første målet, der han er altfor nølende og spiller ballen inn i banen og når aldri Lallana. Feilpasning med stor F. Kom seg noe etterhvert, men dette var på ingen måte Nathaniels dag.

Lovren 4
Begynte kampen greit og virket både tent og aggressiv. Kom seg raskt nedpå da han snur rompa til Gray, som lett kan gjøre 2-0. Hadde før det en fantastisk takling av samme mann. Dette er en ettermiddag som bør gå i glemmeboka for Lovren og resten av forsvaret.

Klavan 2
Det første baklengsmålet begynte med Klavans tversoverpasning. Alt for avventende, går ikke inn i duellene og spiller en veldig svak kamp på Turf Moor. Hadde stadig vanskeligheter med bevegelige Gray. Alt var ikke esterens feil. Det defensive spillet til Liverpool fungerte bare ikke.

Milner 3
Man skulle tro at det skulle gå bedre med Milner defensivt enn det gjorde med Moreno mot Arsenal. Var på ingen måte toneangivende. Alt for lite bestemt, avventende der han med fordel skulle angrepet situasjonene. Den rutinerte spilleren spilte som en nybegynner i Burnley i dag.

Henderson 3
Kapteinen var en av de store skuffelsene i første omgang. Marginalt bedre i andreomgangen. Uoppmerksom og var ikke til stede i første omgang. Går heller ikke han inn i de duellene han bør og går på ingen måte foran som en kaptein og rutinert spiller skal gjøre. Fikk gult kort da han havnet i trøbbel etter en svak pasning i andre omgang.

Wijnaldum 3
Som på Emirates var nederlenderen borte i lange perioder. Ser ut til å ha vanskeligheter med å finne sin plass på midten. Nølende og svake pasninger. En gedigen skuffelse. Løper veldig mye imellom.

Lallana 4
Står for mye av det som er av bevegelse i førsteomgangen. Nå blir det ikke så mye konstruktivt og tellende resultat av det, men Adam gjorde ihvertfall et forsøk. Byttet ut for Grujic 13 minutter før slutt.

Firmino 3
Er veldig god når han er god, men har også et bunn-nivå som er urovekkende. Gjør flere merkelige valg og virker svært giddaløs. Forsøker skuddfoten i andre omgang, men skuddet gikk som de fleste andre, høyt over.

Coutinho 5 LB
Brasilianeren prøvde seg med fire-fem skudd. Alle gikk over, men Philippe får likevel bestemannspremien, eller skal vi heller si prisen for "minst dårlig". Gjør noen spede forsøk mot Burnley-forsvaret, men bevegelsen rundt ham blir for dårlig til at det blir særlig farlig.

Sturridge 3
Endelig var han skadefri og klar til å begynne sesongen. Men for en skuffelse. Virket også litt giddaløs i dag. Liverpool angrep med få da de hadde muligheten. Sturridge hadde sine sjanser, men enten så fikk han ikke skutt eller så ble han blåst av for dytt. Kampen å glemme for Liverpools spiss.

Moreno –
Spilte 13 minutter for Milner. Gjorde seg lite bemerket.

Origi –
Fikk 27 minutter for Sturridge. Forsøkte, men fikk veldig lite til og lite hjelp der framme.

Grujic –
Fikk 13 minutter for Lallana. Hadde Liverpools første ordentlige skudd på mål etter drøyt 78 minutter. Var bevegelig og sugen på å vise sjefen, men dette var ikke dagen til at noen overbeviste noen.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
29.05.2017 kl 23:17

Keita ignorerer ryktene

Naby Keita bryr seg ikke om spekulasjonene.

+
29.05.2017 kl 19:00

Ward ble helten!

Danny Ward ble straffehelt da Huddersfield Town rykket opp til Premier League.

+
29.05.2017 kl 15:12

Ward fra start i opprykksfinalen

Den 23 år gamle målvakten kroner et vellykket utlån med storkamp på Wembley.

+
29.05.2017 kl 11:45

Spør ikke Klopp om Wembley-tips

Huddersfield og Klopps nære venn kjemper om opprykk til Premier League i ettermiddag.

+