Burton vs LiverpoolSturridge-dobbel i overbevisende seier

Daniel Sturridge kom inn da 26 minutter gjensto og scoret to ganger. Burton ble feid ut av ligacupen på overbevisende vis.

Tirsdag 23.aug 2045 (EFL Cup) - Sky Sports


Kampstatistikk
Spillerbørs

Mignolet 5

Har en veldig rolig og stille dag på jobben der han knapt må gjøre en redning. Viser flott fotarbeid (!) tidlig i oppgjøret, men er stort sett tilskuer. En fæl inngrepen i feltet på overtid trekker ned, og der blir han reddet av lagkamerater på streken. 

Clyne 7

Har veldig lite å gjøre defensivt, men er fint med offensivt. Har en pen målgivende på scoringen til Firmino. 

Matip 7

En god debut av den høyreiste stopperen. Blir utfordret lite av et tamt Burton-forsvar, men det som kommer har han kontroll på. God med ball og fine initiativ fremover. En lovende debut mot svak motstand.

Lovren 6

På en svært rolig dag, holder kroaten på å kløne det til når Burton vil ha straffe i åpningsminuttene. Reprisene viser at det ville ha vært billig, men kunne ha blitt blåst. Litt unøyaktig og en del rufs fra kroaten på en rolig dag. Sekseren er svak.

Milner 6

Er ingen venstreback, og bør nok kanskje heller ikke spille det heller utenom når det er nød. Virker litt ukomfortabel, og sliter offensivt når han hele tiden må vende opp. Har en fin målgivende når han kommer seg opp på en visitt på høyrekanten.

Can 7

En veldig solid kamp av tyskeren. Er nest sist på 3-0 målet, og gjør en fin jobb i den dype midtbanerollen. Måtte ut med skade, i det som så ut til å være en overtråkk. En spiller Jürgen Klopp for all del ikke må miste med et skadeavbrekk nå.

Henderson 6

En kamp på det jevne av Henderson, som fortsatt ser litt rusten ut. I dag hadde han Emre Can ved sin side, og spilte bedre enn på lørdag, men han ser fortsatt ikke helt ut til å ha funnet sin posisjon i dette laget.

Lallana 6

Jobber og jager på alt, og skaper også en del. Kommer til flere gode innlegg, og burde både scoret og hatt målgivende i dag. Går av etter 64 minutter. 

Firmino 7

Scorer et mål, og kommer til flere sjanser. Er veldig høyt i banen i førsteomgang, Måtte ises da han gikk av banen etter 64 minutter, så vi får håpe det ikke er alvorlig.

Mane 8

Banens beste og farligste spiller. Det blir skummelt hver gang, og han har en evne til å dra av og passere folk med sin ekstreme fart som ingen andre på dette laget har. Skaper mye, og er også arkitekten bak flere av kveldens scoringer. Liverpools bestemann. 

Origi 7

Scorer et mål, og burde muligens ha scoret minst et til. Da han kom alene med keeper fra skrå vinkel etter bare seks minutter kunne en se hva Klopp mente med manglende rytme. Måtte av banen med krampe på slutten, og Liverpool avsluttet med 10 mann.

Wijnaldum

Kommer inn og spiller 26 minutter uten å markere seg nevneverdig. 

Sturridge

Spiller 26 minutter og scorer to mål. Kommer også til flere avslutninger utenom, og ser giftig ut.  

Stewart

Kommer inn etter 71 minutter når Emre Can skader seg, men markerer seg lite i sin dype midtbanerolle.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.02.2017 kl 14:58

– I starten var jeg stille og sjenert

Trent Alexander-Arnold blir stadig mer komfortabel med å være i førstelagstroppen.

+
19.02.2017 kl 13:26

Feil kostet Liverpool U23 dyrt

Derby U23 avgjorde i siste minutt, etter at Liverpool ødela for seg selv to ganger.

+
19.02.2017 kl 11:27

– Vi må holde oss grådige

Jürgen Klopp skulle gjerne ha sluppet den tunge perioden i januar, men mener det var en viktig påminnelse.

+
19.02.2017 kl 10:12

Origi-familiens sterke fotballtradisjoner

Divock Origi har vært omgitt av fotballspillere i nær familie.

+