Burton vs LiverpoolSturridge-dobbel i overbevisende seier

Daniel Sturridge kom inn da 26 minutter gjensto og scoret to ganger. Burton ble feid ut av ligacupen på overbevisende vis.

Tirsdag 23.aug 2045 (EFL Cup) - Sky Sports


Kampstatistikk
Spillerbørs

Mignolet 5

Har en veldig rolig og stille dag på jobben der han knapt må gjøre en redning. Viser flott fotarbeid (!) tidlig i oppgjøret, men er stort sett tilskuer. En fæl inngrepen i feltet på overtid trekker ned, og der blir han reddet av lagkamerater på streken. 

Clyne 7

Har veldig lite å gjøre defensivt, men er fint med offensivt. Har en pen målgivende på scoringen til Firmino. 

Matip 7

En god debut av den høyreiste stopperen. Blir utfordret lite av et tamt Burton-forsvar, men det som kommer har han kontroll på. God med ball og fine initiativ fremover. En lovende debut mot svak motstand.

Lovren 6

På en svært rolig dag, holder kroaten på å kløne det til når Burton vil ha straffe i åpningsminuttene. Reprisene viser at det ville ha vært billig, men kunne ha blitt blåst. Litt unøyaktig og en del rufs fra kroaten på en rolig dag. Sekseren er svak.

Milner 6

Er ingen venstreback, og bør nok kanskje heller ikke spille det heller utenom når det er nød. Virker litt ukomfortabel, og sliter offensivt når han hele tiden må vende opp. Har en fin målgivende når han kommer seg opp på en visitt på høyrekanten.

Can 7

En veldig solid kamp av tyskeren. Er nest sist på 3-0 målet, og gjør en fin jobb i den dype midtbanerollen. Måtte ut med skade, i det som så ut til å være en overtråkk. En spiller Jürgen Klopp for all del ikke må miste med et skadeavbrekk nå.

Henderson 6

En kamp på det jevne av Henderson, som fortsatt ser litt rusten ut. I dag hadde han Emre Can ved sin side, og spilte bedre enn på lørdag, men han ser fortsatt ikke helt ut til å ha funnet sin posisjon i dette laget.

Lallana 6

Jobber og jager på alt, og skaper også en del. Kommer til flere gode innlegg, og burde både scoret og hatt målgivende i dag. Går av etter 64 minutter. 

Firmino 7

Scorer et mål, og kommer til flere sjanser. Er veldig høyt i banen i førsteomgang, Måtte ises da han gikk av banen etter 64 minutter, så vi får håpe det ikke er alvorlig.

Mane 8

Banens beste og farligste spiller. Det blir skummelt hver gang, og han har en evne til å dra av og passere folk med sin ekstreme fart som ingen andre på dette laget har. Skaper mye, og er også arkitekten bak flere av kveldens scoringer. Liverpools bestemann. 

Origi 7

Scorer et mål, og burde muligens ha scoret minst et til. Da han kom alene med keeper fra skrå vinkel etter bare seks minutter kunne en se hva Klopp mente med manglende rytme. Måtte av banen med krampe på slutten, og Liverpool avsluttet med 10 mann.

Wijnaldum

Kommer inn og spiller 26 minutter uten å markere seg nevneverdig. 

Sturridge

Spiller 26 minutter og scorer to mål. Kommer også til flere avslutninger utenom, og ser giftig ut.  

Stewart

Kommer inn etter 71 minutter når Emre Can skader seg, men markerer seg lite i sin dype midtbanerolle.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
29.05.2017 kl 23:17

Keita ignorerer ryktene

Naby Keita bryr seg ikke om spekulasjonene.

+
29.05.2017 kl 19:00

Ward ble helten!

Danny Ward ble straffehelt da Huddersfield Town rykket opp til Premier League.

+
29.05.2017 kl 15:12

Ward fra start i opprykksfinalen

Den 23 år gamle målvakten kroner et vellykket utlån med storkamp på Wembley.

+
29.05.2017 kl 11:45

Spør ikke Klopp om Wembley-tips

Huddersfield og Klopps nære venn kjemper om opprykk til Premier League i ettermiddag.

+