Liverpool vs ChelseaEtt poeng mot ligalederen

Gini Wijnaldum utliknet etter pause, og Simon Mignolet reddet straffespark av Diego Costa.

Tirsdag 31.jan 2100 (PL) - TV 2 Sport Premium / BT Sport


Kampstatistikk
Spillerbørs

Simon Mignolet 7

Himmel og helvete for den belgiske skuddstopperen denne gang. Helvete da han ble stående og dirigere forsvaret da Luiz fyrte av ledermålet fra langt hold, himmel da han reddet poenget på straffesparket til Costa. Vi gir han mer kreditt for redningen enn for kjempetabben. Mye i fokus denne gang Mignolet. Vi gir han godkjent pluss.

Nathaniel Clyne 7

Var meget usikker før kampstart, men gjorde manns jobb på høyresiden. Var viktig i en kamp der det var viktig at sidebackene var offensive og sterke bidragsytere offensivt. Prøvde seg uten å lykkes nevneverdig i første, men god i Liverpools gode perioder i andre omgang.

Dejan Lovren 6

Fyrte av dagens mest optimistiske på et skudd fra omtrent 40 meter på en av de øverste rekkene bak målet. Hadde god kontroll på Costa de gangene han kom i kontakt med han i andre omgang.

Joel Matip 6

Greide seg også bra mot Premier Leagues toppscorer. Hadde flere gode inngripener i kampen, men må få minus for veldig dårlig presisjon i klareringene. Elegant midtstopper som legger alen til sin vekst i rødt.

James Milner 7

Som Clyne markerte Milner seg også offensivt, spesielt i andre omgang. Flink til å legge ballen bak midtstopperne til Chelsea. Aggressiv og god da han fikk headet ballen mot Wijnaldum på utlikningen. Fikk gult kort for en sen takling. Var muligens heldig at han ikke fikk ett til da han taklet Moses.

Jordan Hendersen 7

Mange viktige defensive involveringer i begge omgangene og tilbakela kilometer på kilometer på Anfields grønne gress i kveød. Hadde en meget viktig inngripen på Costas store sjanser mot slutten. God kamp av kapteinen, som jobbet og slet mot Chelseas gode midtbanespillere. Fikk gult kort for kjeftbruk i første omgang.

Emre Can 7

Tyskeren er utskjelt. Det går for seint og han er litt treg også med ballen i beina. Han hadde nok fått beskjed fra sin landsmann på sidelinjen og det var flere skritt i riktig retning denne gang. Gjorde en viktig jobb med å plukke opp ballen mellom Chelseas forsvar og midtbane. Godkjent for Emre i kveld.

Georginio Wijnldum 8

Var våken og god på scoringen da han headet inn målet og sendte Anfield til himmels. Er en likandes midtbanespiller som har gode involveringer og kunne med litt hell ha scoret et mål i første omgang også. Etter vår mening Liverpools bestemann.

Adam Lallana 6

Engelskmannen prøver og prøver, men lykkes ikke med alt han lyktes med før jul. Er aktiv og løpsvillig og vi gir Adam godkjent pluss også han. Det er ligalederen vi spiller mot og Lallana er en av de som gjør viktige løpsjobber på Anfield i kveld.

Philippe Coutinho 6

Coutinho holder nok ikke 90 minutter ennå og ble byttet ut et kvarter før slutt mot Mane. Gjorde seg ikke bort, men markerte seg heller ikke som han gjør når han er i sin vanlige form. Men brassen er på god vei og blir bedre og bedre for hver kamp.

Roberto Firmino 5

Firmino er ikke i form. Sover i alt for mange situasjoner. Dårlig til å bruke farten sin og utfordre forsvarsspillerne. Ble noe bedre i andre omgang. Hadde en eventyrlig sjanse i overtiden og kunne med litt hell bli den store helten. Det ble han ikke denne gang.

Divock Origi 0

Fikk spille overtidsminuttene. Litt lite denne gang.

Sadio Mane 0

Nest etter målet var den største jubelen på Anfield da Mane kom inn et kvarter før slutt. Og viser glimtvis hvorfor han har vært så savnet de kampene han var borte. Takk for at du bommet på straffesparket på lørdag. Velkommen tilbake, Sadio!

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
29.05.2017 kl 23:17

Keita ignorerer ryktene

Naby Keita bryr seg ikke om spekulasjonene.

+
29.05.2017 kl 19:00

Ward ble helten!

Danny Ward ble straffehelt da Huddersfield Town rykket opp til Premier League.

+
29.05.2017 kl 15:12

Ward fra start i opprykksfinalen

Den 23 år gamle målvakten kroner et vellykket utlån med storkamp på Wembley.

+
29.05.2017 kl 11:45

Spør ikke Klopp om Wembley-tips

Huddersfield og Klopps nære venn kjemper om opprykk til Premier League i ettermiddag.

+