Liverpool vs Crystal PalaceBenteke påførte de røde et sjokktap

Et meget skuffende 1-2-tap for Crystal Palace. Christian Benteke scoret begge målene for bortelaget, mens Philippe Coutinho sendte de røde i ledelsen på et frispark fra langt hold før pause.

Søndag 23.apr 1730 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports


Kampstatistikk
Spillerbørs

Simon Mignolet 5 - Hadde ikke særlig mye å gjøre. Oste ikke akkurat autoritet i feltet, selv om det ikke var han skyld at ingen poeng ble igjen på Merseyside.

Nathaniel Clyne 6 – Til tider bra med på høyresiden, selv om innleggene igjen var av varierende kvalitet. Hadde også brukbar kontroll defensivt på sin side.

Joel Matip 5 – Ble friskmeldt og viste en del fine ting, men var han hundre prosent? Virket litt forsiktig i enkelte situasjoner.

Dejan Lovren 3 – Slet igjen når han må løpe mot eget mål, som var en direkte foranledning til utligningen da han ikke hang med Cabaye. Virket mer og mer shaky etter det, da det ble mer plass og Palace ante at de kunne vinne og han hadde et par håpløse vurderinger.

James Milner 5 – Palace skapte mest fra hans side, uten at han gjorde noen vesentlige feil. Hadde et godt innlegg, men ofte stoppet også spillet opp når han gikk framover og Liverpool hadde virkelig behøvd en offensiv back av klasse til neste sesong.

Lucas 4 – Nå er det i grunnen ikke feilen til Lucas Leiva, og Klopp hadde vel knapt andre muligheter, men dette ble en type kamp hvor Lucas ikke hører hjemme. Han greier ikke å bidra offensivt mot et kompakt lag som Palace, og han sliter med farten da motstanderen prøver med hurtige kontringer.

Georginio Wijnaldum 4 – Løper, holder bra på ballen i perioder, men ble usynlig rundt straffefeltet da de røde behøvde offensiv hjelp også fra sine sentrale midtbanespillere.

Emre Can 4 – Prøver til tider å vise at han er blitt en etablert spiller i startoppstillingen, men hadde ikke tempo, teknikk og oppfinnelse til å sette et preg på kampen. Var også mannen som hadde Benteke på 1-2.

Philippe Coutinho 7 – Begynte nokså svakt ved å miste ballen flere ganger, men frisparket var strålende og synes å løfte ham. Var også Liverpools eneste virkelige trussel under perioden tidlig i 2.omgang hvor de røde greide å skape et par-tre sjanser. Klart best på et skuffende hjemmelag.

Roberto Firmino 5 – Viste tendenser den første timen på at han kunne skape noe med brassekamerat Coutinho, og som var Liverpools eneste virkelige angrepsvåpen. Kunne han vært tøffere da han løp igjennom på gjennomspillet fra Lucas? Sluknet betenkelig mot slutten.

Divock Origi 3 – Løp når han ikke skulle løpe, stod og ventet da han var i gode posisjoner og lagkameratene prøvde å stikke igjennom til ham, og virket veik og ubesluttsom da han fikk et par muligheter inne i feltet. I sannhet en nokså skrekkelig forestilling fra en sterk spiss.

Trent Alexander-Arnold – Prøvde å ta initiativ og utfordre fra midtbanen, men hadde en svært vanskelig oppgave på et tidspunkt hvor verken lag eller manager synes å vite hva de skulle gjøre.

Alberto Moreno – Kom seg helt fri på venstresiden like etter at han kom inn, og viste der og da hvorfor han ikke bør være aktuell for Liverpool med et svakt innlegg rett i nærmeste forsvarer.

Marko Grujic – Virket grinete og uten kamptrening da han kom innpå, og det siste er for så vidt riktig.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Blir minst en av Joel Matip, Lucas Leiva og Ragnar Klavan spilleklare, eller skal Joe Gomez spille i midtforsvaret og hva gjør Klopp med midtbanen?


Siste Til vår nyhetsoversikt
26.05.2017 kl 10:26

Guttedrømmen gikk i oppfyllelse

Trent Alexander-Arnold hadde en drøm om en dag å spille på samme lag som Steven Gerrard. På onsdag gikk drømmen i oppfyllelse.

+
26.05.2017 kl 09:46

– Jeg har ikke oppnådd noe som helst ennå

Ben Woodburn har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen, men tenåringen har likevel beina godt plantet på bakken.

+
26.05.2017 kl 08:54

Må sette transfer-rekord for å få fatt i Naby Keita

Liverpool må trolig ut med rundt 50 millioner pund for å få fatt i midtbanespilleren til Red Bull Leipzig.

+
26.05.2017 kl 00:24

– Klubben er på vei fremover på alle måter

Potensielle spillerkjøp bør være fristet til å bli en del av prosjekt Klopp, mener Steven Gerrard.

+