Everton vs LiverpoolMané avgjorde et dramatisk derby fire minutter på overtid

Et intenst og uhyre spennende Merseyside-derby ble avgjort av Sadio Mané fire minutter på overtid, da han plukket opp returen fra innbytter Daniel Sturridge sitt stolpeskudd.

Mandag 19.des 2100 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports


Kampstatistikk
Spillerbørs

Mignolet 7 - Har lite å gjøre, men opptrer med stor ro og har full kontroll i feltet.

Clyne 7 - Er trygg defensiv og rimelig bra med fremover. Var nær å score i andre omgang.

Klavan 8 - Hadde full kontroll på Romelu Lukaku – noe som i seg selv er imponerende. Esteren slurvet noe i starten, men pasningsspillet, taklingene og alt satt etter hvert som kampen gikk. Faktisk var han stor i Liverpools forsvar. Lagets beste. 

Lovren 8 - I likhet med stopperkollega Klavan var han strålende mot Lukaku. Lovren har tatt seg kraftig sammen etter en tøff periode. 

Milner 7 - Varierer litt prestasjonene, men er i det store og hele med på å gjøre Liverpool solide i de bakre rekker.

Henderson 7 - Utrolig at han ikke ble skadet da Ross Barkley grisetaklet ham. Kapteinen jobber steinhardt, og gjør få feil. Det mangler litt på de kreative bidragene.

Wijnaldum 8 - Nederlenderen er ikke den mest synlige, men ballkontrollen hans bidrar til at Liverpool klarer å dominere kampen i så stor grad. Wijnaldum blir stadig bedre i Liverpool-trøya.

Lallana 7 - Ikke like strålende som de foregående kampene, men gjør en bra jobb under vanskelige arbeidsforhold. Gjør som vanlig lite feil og innsatsen er upåklagelig.

Firmino 7 - Dette var bedre fra brasilianeren. Ikke like god som tidligere denne sesongen, men langt mer involvert enn det han har vært de siste ukene. Har et par gode forsøk og er mer ambisiøs og leken enn på lenge.

Origi 6 - Belgieren har scoret i fem kamper på rad, men i dag ble det ikke nettkjennning. Han er dog fryktelig nære i første omgang, men klarer ikke sette sitt preg på den måten han nok hadde ønsket. Byttes ut i andre omgang.

Mané 8 - Blir matchvinner når han er våken på en retur etter et Sturridge-skudd. Ingen reagerte hurtigere enn senegaleseren. For et kjøp han har vært for Liverpool.

Can- Huskes nok best for den absurde pasningen som fløy over alt og alle, men bidro med muskler på midtbanen. For lite tid til å sette karakter.

Sturridge- God og viktig i forkant av målet til Mané. Sliter litt med touchet, men det er nok bare å forvente. Herlig å se spissen tilbake i aksjon. For lite tid til å sette karakter.

Lucas- Kommer inn for å være en støtte i det defensive arbeidet. Får for lite tid til å sette karakter. 

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
26.05.2017 kl 14:59

Videre som gruppevinner

England med Ovie Ejaria og Sheyi Ojo på laget slo vertsnasjonen Sør-Korea 1-0 i U20-VM.

+
26.05.2017 kl 10:26

Guttedrømmen gikk i oppfyllelse

Trent Alexander-Arnold hadde en drøm om en dag å spille på samme lag som Steven Gerrard. På onsdag gikk drømmen i oppfyllelse.

+
26.05.2017 kl 09:46

– Jeg har ikke oppnådd noe som helst ennå

Ben Woodburn har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen, men tenåringen har likevel beina godt plantet på bakken.

+
26.05.2017 kl 08:54

Må sette transfer-rekord for å få fatt i Naby Keita

Liverpool må trolig ut med rundt 50 millioner pund for å få fatt i midtbanespilleren til Red Bull Leipzig.

+