Liverpool vs HullLiverpool knuste Hull!

Liverpool har slått Hull 5-1 etter mål av Milner (2), Lallana, Mane og Coutinho. De røde hadde full kontroll.

Lørdag 24.sep 1600 (PL) - TV 2 Sport Premium


Kampstatistikk
Spillerbørs

Karius 6:PL-debutanten fikk svært lite å gjøre – faktisk var det nesten ikke en eneste arbeidsoppgave for tyskeren. Kunne ikke gjøre mye med scoringen til Hull.

Clyne 6:Spiller en kamp på det jevne. Er litt rusten i pasningsspillet, men jobber godt og er villig til å være med fremover.

Matip 7:Lite å gjøre for stopperne, men Matip viser nok en gang hvor rolig og behersket han er. En god kamp av stopperen.

Klavan 6:Holder på å rote det til i første omgang, men slipper med skrekken. Ellers er han svært god til å bryte tidlig, og bidrar på lik linje med Matip til at Liverpool beholder ballen i stressede situasjoner.

Milner 8:Er mye med fremover, og viser at han har spilt lenge som kant. Dribler og går på hvert eneste løp. I tillegg satte han begge straffene, og bidrog dermed til å gjøre seieren svært komfortabel.

Henderson 8:Henderson klarer seg usedvanlig fint i den defensive rollen. Han strør pasninger og jobber utrettelig. Imponerende av kapteinen.

Wijnaldum 7:Jobber godt og virker trygg i en dypere rolle (enn han er vant til fra i Newcastle). Kunne med hell scoret i dag.

Lallana 9:En førsteomgang i verdensklassen. Han finter, skaper sjanser og jobber utrettelig. Scorer det viktige førstemålet og noterer seg for et par assist. Liverpools beste.

Coutinho 8:Scorer en Coutinho spesial, like etter Hulls redusering. Punkterer kampen fullstendig. En ny god kamp av brassen.

Mané 7:Scorer et mål når han får masse tid i boksen. Spiller bra, men er kanskje ikke like på hugget som Lallana og Coutinho.

Firmino 7:Firmino gjorde i dag den usynlige jobben. Jobber som en hest, og tar løp som gir rom for medspillerne. En lagspiller!

Sturridge:Kommer inn og skaffer straffe. Får ellers til lite.

Can:Det er tydelig at Can ennå ikke er i kampform.

Grujic:Fikk ikke bemerket seg i stor grad.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
29.05.2017 kl 23:17

Keita ignorerer ryktene

Naby Keita bryr seg ikke om spekulasjonene.

+
29.05.2017 kl 19:00

Ward ble helten!

Danny Ward ble straffehelt da Huddersfield Town rykket opp til Premier League.

+
29.05.2017 kl 15:12

Ward fra start i opprykksfinalen

Den 23 år gamle målvakten kroner et vellykket utlån med storkamp på Wembley.

+
29.05.2017 kl 11:45

Spør ikke Klopp om Wembley-tips

Huddersfield og Klopps nære venn kjemper om opprykk til Premier League i ettermiddag.

+