Hull vs LiverpoolNy smell for Liverpool og Klopp

Det ble nok et stygt tap for Liverpool, da Hull vant 2-0 på en mørk aften for de rødkledde.

Lørdag 04.feb 1600 (PL) - TV 2 Sport Premium / TV 2 Sportskanalen for Get-kunder


Kampstatistikk
Spillerbørs

Simon Mignolet 4 – Hadde ikke mye å gjøre. Vi husker en redning på 0-1 som en håpet kunne bidra til at Liverpool kom tilbake. Det som utvilsomt vil stå igjen var likevel missen som ga åpningsmålet og som bidro til å prege denne kampen i tillegg til at diskusjonen om Liverpools keeper igjen vil komme.

Nathaniel Clyne 6 – Kom bra fremover flere ganger, også på baksiden av forsvaret til Hull. Hadde også er par avslutninger mot nærmeste stolpe som ikke var så langt unna. Kunne kanskje ha fått mer ut av de gode posisjonene, men likevel en av de få en rødt en kan hevde gjorde en akseptabel jobb.

Joel Matip 4 – Begynte bra med kalde inngripener, små forseringer og brukbare pasninger, men kunne kanskje ha gjort mer på 0-1. Han kunne definitivt ha gjort mer på 0-2 hvor han både virket ubesluttsom og treg.

Lucas 4 – I nesten en omgang var dette en kamp som passet Lucas bra, hvor spillet foregikk foran ham og det var Liverpool som styrte det meste. Da det ble mer hektiske situasjoner og det skulle reageres raskt gikk det mer i ball for brassen.

James Milner 4 – Kanskje den som løp mest ute på sin venstreside? Problemet var at i dag gikk det over stokk og stein med James, med dårlige pasninger, merkelige valg og et par håpløse skudd.

Jordan Henderson 5 – En kandidat til Liverpools beste før pause etter vår mening, men også Hendo virket å miste troen når det ble stanget og stanget mot en forsvarsmur uten at det synes å være noen ideer for hvordan man skulle bryte ned barrierene.

Emre Can 4 – Ga vekk den første corneren som Hull fikk unødvendig, og som det ble scoret på. Virker uten selvtillit og utilpass, uvisst hvor mye han er preget av vonde legger heller ikke. Kunne hatt bruk for en pause.

Adam Lallana 4 – Gikk nok til kampen med de beste intensjoner og løp mye, men greide likevel å skape svært lite selv om det nok ikke bare var hans feil.

Philippe Coutinho 4 – En av hans svakeste opptredener med en liverbird på brystet. Virket puslete og forvirret, og etter hvert også slurvete i en kamp hvor han fikk lite til å fungere.

Roberto Firmino 4 – «Bobby» løper sine meter, men er likevel ikke den første du tar med i krigen. En kan hevde at han fikk lite støtte, men noen ganger må du kjempe deg til åpninger selv.

Sadio Mané 7 – Aktiv før pause, Liverpools klart fremste våpen i 2.omgang. Hadde en utmerket heading som nesten gikk inn og skapte trøbbel for venstrebacken til Hull, som egentlig ikke skulle ha startet, da han ble bedt om å utfordre ham. I det minste er det godt å ha Sadio tilbake.

Daniel Sturridge – Fikk en halv omgang på et tidspunkt hvor et frustrert Liverpool synes å ha mistet både glød og alt som var av ideer. Daniel greide dessverre ikke å forandre på det.

Divock Origi – Hadde vel en avslutning fra skrått hold mot slutten. Klopp håpet vel at den storvokste belgieren skulle gi litt mer trykk foran målet til Hull, men fysisk hadde hjemmelaget aldri problemer og raske kombinasjoner ute på siden er ikke det Divock kan bidra mest med.

Alberto Moreno – Fikk noen minutter på slutten og det første han gjorde var å gi Hull en kontringsmulighet(!) Utover det var han ikke så mye å se til.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
28.03.2017 kl 08:51

Én ting kan gjøre Scouser-mangelen «positiv»

Nesten halvparten av Liverpools røde kort mot Everton er gitt til spillere født på Merseyside.

+
27.03.2017 kl 23:51

Sakho ønsket på sørkysten

Southampton ønsker Mamadou Sakho som erstatter for Virgil van Dijk - men sistnevnte havner trolig i Chelsea.

+
27.03.2017 kl 23:10

Firmino klar mot Paraguay

Roberto Firmino mistet dagens Brasil-trening, men skal spille neste kamp.

+
27.03.2017 kl 22:11

Kaos og Mané-scoring

Sadio Mané scoret på straffe, men kampen mellom Elfenbenskysten og Senegal ble aldri ferdigspilt.

+