Liverpool vs Leeds UnitedWoodburn og Origi sørget for semfinale

Ben Woodburn ble tidenes yngste Liverpool-målscorer da han satte inn 2–0 mot Leeds foran The Kop.

Tirsdag 29.nov 2045 (EFL Cup) - Eurosport Norge / Sky Sports


Kampstatistikk
Spillerbørs

Mignolet 7

Hadde en kjemperedning i begynnelsen av kampen og måtte også ty til sitt beste da Leeds hadde sin gode periode i andre omgang. Hadde et par situasjoner der han oppsøker situasjoner der han godt kan bli stående.

Alexander-Arnold 7

Nervene spilte nok en rolle for hans usikre spill i begynnelsen. Par bra involveringer i første omgang. Hadde kampens øyeblikk da han sendte av gårde innlegget som ga 1-0 ved Origi. Høyrebacken lover godt for framtiden.

Leiva 7

Hadde et emosjonelt minutts stillhet før kampen da lagene mintes de omkomne etter flystyrten i Colombia.

Hadde en tøff kamp mot fysisk sterke angripere, men brassen kom meget bra fra oppgaven. Liverpools bestemann.

Klavan 6

Esteren møtte mye av de samme tøffe angriperne fra Championship-laget. Virket noe mer usikker enn sin midtstopperkollega og får poenget mindre.

Moreno 6

Gode initiativ offensivt i første omgang. Flere bra gjennombruddspasninger. Brukte ved flere anledninger farten for å løpe opp farlige situasjoner. Bedre i første enn i andre omgang.

Stewart 6

Sov på Leeds sin største sjanse i andre omgang. Jobbet og slet bra på midten på Anfields grønne gress. Gjorde dog ikke så mye ut av seg. Fikk seg en smell i hodet og måtte ut en knapp halvtime før slutt.

Wijnaldum 7

Hadde Liverpools største sjanse etter vel ti minutter. Flink til å jakte bakrommene. Hadde også de rødes største sjanse i begynnelsen av andre omgang da han traff stolpen. Nest sist på Woodburns mål.

Can 5

Kladdet skikkelig for tyskeren i dag. Alt for upresis i pasningsspillet og hadde noen grove ballmiss. Fikk mer fart på føttene i Liverpools gode periode mot slutten.

Ejaria 6

En slepen tekniker som spiller på det trygge. Også han hadde noen slurvete avleveringer, men kom seg greit fra oppgaven.

Mane 5

Heller ikke Mane hadde noen heldig dag i rødt. Prøvde og prøvde, men manglet det ekstra giret og lyktes med svært lite av det han prøvde på. Har fart, men ble faktisk overløpt ved flere anledninger. Virker ikke å være i form.

Origi 7

Fikk endelig hull på byllen da han kom bakfra og beinet inn 1-0 på det fantastiske overlegget fra Alexander-Arnold. Prøvde seg på noen løp i første omgang, men lite konstruktivt. Var lenge borte i andre omgang også, men var viktig da hjemmelaget økte tempoet mot slutten.

Grujic

Fikk spille overtidsminuttene og presset på for å hindre at Leeds kom seg til farlige sjanser mot slutten.

Woodburn

For et talent, for en opplevelse for 17-åringen da han beiner en presis pasning fra Wijnaldum i nettaket og avgjør kampen. Mangler noen få minutter på å få poeng. Kommer til å få flere muligheter. Bevegelig og arbeidssom i Liverpools gode periode i det kvarteret som varte fra 1-0-målet og ut.

Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
28.03.2017 kl 08:51

Én ting kan gjøre Scouser-mangelen «positiv»

Nesten halvparten av Liverpools røde kort mot Everton er gitt til spillere født på Merseyside.

+
27.03.2017 kl 23:51

Sakho ønsket på sørkysten

Southampton ønsker Mamadou Sakho som erstatter for Virgil van Dijk - men sistnevnte havner trolig i Chelsea.

+
27.03.2017 kl 23:10

Firmino klar mot Paraguay

Roberto Firmino mistet dagens Brasil-trening, men skal spille neste kamp.

+
27.03.2017 kl 22:11

Kaos og Mané-scoring

Sadio Mané scoret på straffe, men kampen mellom Elfenbenskysten og Senegal ble aldri ferdigspilt.

+