Manchester United vs LiverpoolEtt poeng på Old Trafford

Zlatan Ibrahimovic reddet United etter at James Milner hadde gitt bortelaget ledelsen på straffe før pause.

Søndag 15.jan 1700 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports


Kampstatistikk
Spillerbørs

Simon Mignolet 9

Hva er det å trekke for keeperen vår i dag?Hadde en kjemperedning på frisparket fra Ibrahimovic og alene med Mkhitaryan. Hadde også en fantastisk redning på Rooney sitt skudd, som ble avblåt for offside. Holdt Liverpool inne i kampen. Sjanseløs på baklengsmålet.

Trent Alexander-Arnold 7

18-åringen debuterte i Premier League og spilte som om han var ti år eldre. God i plasseringen, rolig og god i presset. Hadde noen rusk som må settes på kontoen for ungt hode, men var det noen som la merke til at Martial spilte kampen?

Dejan Lovren 7

Mens Alexander-Arnold raderte bort Martial, hadde Lovren god kontroll på Ibrahimovic. Taklingssterk og plasseringssterk. Spilte rett og slett voksent der bak. Fikk gult kort for protester i første omgang etter å ha fått frispark mot seg.

Ragnar Klavan 7

Lovrens midtstopperkollega hevet seg også på Old Trafford i dag. Flink til å bryte foran og hindre Uniteds offensive spillere i å komme seg til sjanser.

James Milner 7

Ga Liverpool ledelsen fra straffemerket i første omgang. Fast eksekutør fra ellevemeteren. De Gea like sjanseløs som keeperne pleier å være når James tar fart. Fikk seg en tøff stempling mot seg fra Rooney, men tøffingen bet tennene sammen og fullførte kampen på en god måte.

Jordan Henderson 7

Løp og løp på midtbanen i dag. Fikk seg en liten flyvetur av Pogba uten at dommeren fikk med seg det. God kamp av kapteinen som kjente det bra i beina mot slutten.

Emre Can 7

Utskjelt mot Southampton sist, atskillig bedre nå. Can hadde den viktige jobben med å ta kontroll på Pogba og gjorde det på en ypperlig måte. Franskmannen ble sur, mye takket være julingen han fikk fra tyskeren.

Georginio Wijnaldum 7

Nederlenderen hadde et par bra muligheter i andre omgang, som hadde fortjent en bedre skjebne. Som sin kaptein, løp Wijnaldum også sine kilometre på Old Trafford-gresset i dag.

Adam Lallana 7

Duracell-kaninen var bedre enn på lenge han også i denne kampen. Lallana jobbet og slet og var god i presset.

Roberto Firmino 7

Ga prov helt fra første stund om hva som ventet i denne kampen. Roberto presset høyt og holdt på det presset gjennom store deler av kampen. Har en vidunderlig teknikk som det er godt å se på i en så viktig kamp mot erkerivalene fra Manchester. Var også våken de gangene Uniteds midtstoppere nølte. Kunne ha kostet oss kampen da han mistet ballen helt mot slutten og går glipp av åtteren på grunn av dette.

Divock Origi 6

Liverpool-supporterne ropte og skrek Origis navn den timen han fikk på Old Trafford. Hadde ikke helt marginene på sin side i dag og var ikke helt venn med ballen.

Philippe Coutinho

Brassen er en viktig spiller for Liverpool. Bevegelsen, pasningene og gjennomspillene er en fryd for øyet. Og nå har vi også sett en Coutinho som ga alt tilbake og slengte seg inn i taklingene for å hindre United i å gå i angrep. Så har vi sett det også fra den nær komplette fotballspilleren.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
28.03.2017 kl 08:51

Én ting kan gjøre Scouser-mangelen «positiv»

Nesten halvparten av Liverpools røde kort mot Everton er gitt til spillere født på Merseyside.

+
27.03.2017 kl 23:51

Sakho ønsket på sørkysten

Southampton ønsker Mamadou Sakho som erstatter for Virgil van Dijk - men sistnevnte havner trolig i Chelsea.

+
27.03.2017 kl 23:10

Firmino klar mot Paraguay

Roberto Firmino mistet dagens Brasil-trening, men skal spille neste kamp.

+
27.03.2017 kl 22:11

Kaos og Mané-scoring

Sadio Mané scoret på straffe, men kampen mellom Elfenbenskysten og Senegal ble aldri ferdigspilt.

+