Middlesbrough vs LiverpoolLiverpool holdt lekestue på Riverside

Liverpool vant komfortabelt 3-0 på Riverside Stadium. Scoringer av Adam Lallana (2) og Divock Origi. Sistnevnte med sitt femte mål på fem kamper, i sin kamp nummer 50 for Liverpool.

Onsdag 14.des 2045 (PL)


Kampstatistikk
Spillerbørs

Mignolet 7: Belgieren gjør en meget god kamp i «returen». Det var mye press på Mignolet, som har blitt degradert til andrevalg. I dag har han gitt Klopp noe å tenke på.

Clyne 7: Serverer et glimrende innlegg til Lallana tidlig i kampen. Var trygg og god, og bidra positivt i Liverpools forsvar.

Lovren 8: Dette var andre boller fra den litt utskjelte kroaten. I dag var han stor, og gjorde sakene meget bra mot Negredo og de andre Middlesbrough-angriperne.

Klavan 7: Esteren klarte seg bra i dag, og viste med denne kampen at han kan være en god backup for Matip.

Milner 6: Klarer seg greit gjennom hele kampen, men gjør noen feil defensivt.

Henderson 6: Jobber bra, men er for varierende i pasningsspillet. Ikke kapteinens beste aften.

Wijnaldum 6: I likhet med Henderson står det ikke på innsatsen til nederlenderen, men han markerer seg ikke i stor grad i dag.

Lallana 9: En strålende kamp av Adam Lallana, som står for to fine scoringer og en assist. Tydelig at engelskmannen ikke trengte mye tid til å komme i form etter skaden. Dette var meget bra på en normalt vanskelig arena. Liverpools beste.

Firmino 6: Litt tegn på bedring fra brasilianeren som ikke er i form. Prøver seg på mye fikst, men tar ikke de beste avgjørelsene, og er i så måte ganske frustrerende å se på for tiden.

Origi 8: Nok en scoring av belgieren. Han scorer i hver kamp for tiden, og er ekstremt viktig i en periode med mye skader.

Mané 8: Senegaleseren er på vei tilbake til toppformen, og er konstant en trussel for motstandernes forsvar. Med sin ville fart og tekniske føtter er han tidvis umulig å ha kontroll på.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
26.03.2017 kl 16:28

«Helt anonym»

Georginio Wijnaldum slaktes i nederlandsk presse etter svak innsats mot Bulgaria.

+
26.03.2017 kl 10:25

Frykter ikke formlaget Everton

Dersom Everton vinner Merseyside-derbyet neste helg, vil de blå bare være tre poeng bak de røde. Men dette faktum akter ikke Philippe Coutinho å ofre en tanke.

+
25.03.2017 kl 22:43

Wijnaldum fikk bare en omgang

Sjokknederlag for Nederland.

+
25.03.2017 kl 18:42

Brewster klar for EM-sluttspillet

En god dag for Rhian Brewster og Corey Whelan, mens Caoimhin Kelleher og Conor Masterson kom ned på jorda igjen med et brak.

+