Liverpool vs MiddlesbroughSikret fjerdeplassen med stil

Ketsjupflasken åpnet seg etter en Wijnaldum-rakett rett før pause.

Søndag 21.mai 1600 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports


Kampstatistikk
Spillerbørs

Mignolet 7

Middlesbrough hadde noen brukbare sjanser i første og andre omgang, men Mignolet hadde full kontroll på det som kom igjen vårt bastante forsvar.

Clyne 6

Clyne jobbet som vanlig godt. God bidragsyter offensivt i lagets gode perioder i andre omgang. Bør øve på innkast til neste sesong. Mange ligger i grenseland.

Matip 6

Gjorde ingen store feil og hadde grei kontroll på Middlesbroughs offensive skyts.

Lovren 7

Ofret alt i mange friske dueller med Gestede. Hadde også et skudd på mål, høyt over sitt eget i første omgang. Bra kamp av kroaten.

Milner 6

Kjempet som vanlig bra for laget i dag. Som vanlig spiller han med hjertet utenpå drakta. Byttet med Moreno fire minutter før slutt.

Can 7

Fikk det som så ut som en alvorlig skade tidlig i andre omgang. kom seg opp igjen, tidsnok til å være med på resten av Liverpools gode andreomgang. Ga mye juling i dueller på midten.

Wijnaldum 8

Etter en blek førsteomgang smeller Gini ballen oppe i korthjørnet rett foran The Kop. Det snudde kampen for de røde. Jobbet godt på midten da Liverpool fant sitt gode jeg i finaleomgangen.

Lallana 8

Alle så hva Liverpool savnet da Lallana var borte. Med Adam skadefri igjen, så ser alle hva han bidrar med. Gode og kloke bevegelser og flink til å krige ballen tilbake når han mister den. God kamp.

Sturridge 7

Fikk en smell på et Boro-frispark i første omgang. Ble litt omtåket, men kom seg bra. Hadde flere gode skuddforsøk, men kom seg ikke på scoringslisten denne gang. Byttet ut åtte minutter før slutt for Origi.

Coutinho 8

Sendte Liverpool-fansen til himmels når han avsluttet sesongen som han begynte den på Emirates i august, nemlig med frispark-mål fra 20 meter. Brassen satte fyr på kampen og bidro godt til seieren som gjorde at de nådde det som var dagens mål, fjerdeplassen. Liverpools bestemann.

Firmino 8

Hadde en tilretteleggingsrolle denne gang. Kom selv også på flere giftige løp, som kunne fortjent en bedre skjebne. God kamp.

Leiva 0

"Shoot", ropte Liverpool-supporterne da han fikk ballen i de drøye ti minuttene han spilte. Fikk ikke målet han så gjerne ønsket seg. Fikk en ball i ansiktet fra Negredo, men kom seg opp igjen. Kanskej sin siste kamp i Liverpool-trøya.

Origi 0

Fikk åtte minutter for Sturridge.

Moreno 0

Spilte fire minutter i rødt i dag. Sannsynligvis de fire siste i Liverpool.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
26.05.2017 kl 14:59

Videre som gruppevinner

England med Ovie Ejaria og Sheyi Ojo på laget slo vertsnasjonen Sør-Korea 1-0 i U20-VM.

+
26.05.2017 kl 10:26

Guttedrømmen gikk i oppfyllelse

Trent Alexander-Arnold hadde en drøm om en dag å spille på samme lag som Steven Gerrard. På onsdag gikk drømmen i oppfyllelse.

+
26.05.2017 kl 09:46

– Jeg har ikke oppnådd noe som helst ennå

Ben Woodburn har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen, men tenåringen har likevel beina godt plantet på bakken.

+
26.05.2017 kl 08:54

Må sette transfer-rekord for å få fatt i Naby Keita

Liverpool må trolig ut med rundt 50 millioner pund for å få fatt i midtbanespilleren til Red Bull Leipzig.

+