Southampton vs LiverpoolLiverpool sløste med sjansene

Liverpool skapte nok av sjanser, men de klarte rett og slett ikke få ballen i mål.

Lørdag 19.nov 1600 (PL) - TV 2 Sport Premium


Kampstatistikk
Spillerbørs

Karius 6
Er nærmest arbeidsledig gjennom hele kampen. Bokser på sin første involvering, og gjør ellers alt helt greit.

Clyne 6
Vil mye mot sin gamle arbeidsgiver, og innsatsen er det ingen ting å utsette noe på. Får en kjempesjanse til å bli matchvinner drøye ti minutter før slutt, men header utenfor.

Matip 8
Markerer seg med et par viktige inngripener i første omgang, og vinner både løpedueller og hodeduller med Southampton-angriperne etter pause. Er også en trussel på offensive dødballer. Liverpools bestemann.

Lovren 7
Hjemmepublikum pep mot kroaten gjennom hele kampen, men den tidligere Southampton-stopperen gjorde sine saker meget bra, med solid stopperspill gjennom hele oppgjøret.

Milner 7
Var lite involvert før pause, men var mye mer synlig fremover på banen i andre omgang, hvor han fikk lagt flere gode innlegg uten at det ble tellende resultat ut av det. Vi noterte også et håpløst skuddforsøk etter 83 minutter.

Henderson 6
Mye balltrilling av kapteinen i dag, men for mye av det gikk på tvers og bakover. Klarte ikke å sette sitt preg på midtbanen, og hadde også et meget farlig balltap som førte til Southampton-overgang tjue minutter før slutt.

Can 6
Gjør flere ganger en herlig defensiv jobb etter at Liverpool mister ball, og Southampton får overganger. Men har også en grusom feilpasning som fører til Southampton-overgang og Austins store sjanse like før timen var spilt. Får en god mulighet noen minutter senere, men avslutningen var dårlig.

Wijndaldum 6
Går i krigen, og er sterk i kroppen i duellene. God i første omgang, men blir sliten mot slutten av kampen. Har et skuddforsøk som går over like før pause.

Mane 6
Får Liverpools to beste muligheter i første omgang, men en kjemperedning av Forster stopper det første skuddet etter en halvtime. Ti minutter senere blir han taklet av Van Dijk i avslutningsøyeblikket. Blir veldig anonym de siste 45 minuttene.

Coutinho 7
Kom ikke helt til sin rett i første omgang, men var mye mer involvert i det offensive spillet etter pause. Får en kjempemulighet fire minutter etter pause, men treffer dessverre ikke ballen rent. Marker seg med en genial pasning på Firminos kjempesjanse midtveis i omgangen.

Firmino 7
Jobber sokkene av seg som vanlig. Burde hatt frispark når han blir holdt i trøya av Van Dijk med fri vei mot mål. Misbruker kampens største sjanse når han setter ballen like utenfor alene med keeper midtveis i andre omgang. Har et godt skudd etter 82 minutter som Forster redder.

Sturridge
Fikk drøye tolv minutter som innbytter for Can. Slår et godt innlegg på Clynes store sjanse.

Origi
Får spille overtidsminuttene som erstatter for Mane.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.02.2017 kl 14:58

– I starten var jeg stille og sjenert

Trent Alexander-Arnold blir stadig mer komfortabel med å være i førstelagstroppen.

+
19.02.2017 kl 13:26

Feil kostet Liverpool U23 dyrt

Derby U23 avgjorde i siste minutt, etter at Liverpool ødela for seg selv to ganger.

+
19.02.2017 kl 11:27

– Vi må holde oss grådige

Jürgen Klopp skulle gjerne ha sluppet den tunge perioden i januar, men mener det var en viktig påminnelse.

+
19.02.2017 kl 10:12

Origi-familiens sterke fotballtradisjoner

Divock Origi har vært omgitt av fotballspillere i nær familie.

+