Liverpool vs Tottenham HotspurLiverpool vant da de måtte

Liverpool tok den første seieren i 2017 på en overbevisende måte. De kjørte over Tottenham og rykket nå opp i ryggen på Spurs. En stor lagseier!

Lørdag 11.feb 1830 (PL) - TV 2 Sport Premium / BT Sport


Kampstatistikk
Spillerbørs

Mignolet 8– Dette var svar på tiltalte fra den belgiske sisteskansen! Mignolet var trygg i feltet, leste spillet ypperlig og leverte en fantastisk redning på 2-0 da Son ble spilt fri.

Clyne 7- Gjør den defensive jobben bra, men er ikke alltid like presis fremover. Er dog villig med på overlap i første omgang.

Matip 8- Kanskje ikke like jevn som han pleier å være, men han leverer en strålende kamp og har stort sett full kontroll på Kane.

Lucas 8- Dette var en av Lucas’ beste kamper under Klopp. Han var suveren som midtstopper mot Son, Eriksen og Kane. Han leser spiller glimrende, og i dag klarte han å unngå unødvendige frispark.

Milner 7- I likhet med Clyne gjør han den defensive jobben bra. Dessverre skusler han bort enkelte kontringssjanser, men Milner er safe og god.

Henderson 8- I dag var han kaptein med stor K. Henderson løp, taklet, slo presise pasninger og var viktig i å vinne midtbanekrigen mot Spurs’ fantastiske spillere.

Wijnaldum 9- For en kamp! Nederlenderen leverte kanskje to av sesongens aller beste pasninger i dag. Den ene ble en superb assist til Mané på 1-0. Den andre et helfrekt hælspark med ypperlig presisjon. Han var rett og slett outstanding i dag.

Lallana 7- Jobber hardt, og går i bakken ved en rekke anledninger. Er ikke like skarp som i høst, men dette var et stort steg i riktig retning for engelskmannen som har slitt tungt etter nyttår.

Coutinho 7- Brasilianeren er fortsatt et stykka unna toppformen, men han har mange gode offensive bidrag, og er ekstremt god til å «kula’n» i vanskelige situasjoner.

Mané 9- Det eneste skuffende med Manés opptreden i dag var at han ikke fikk hattricket sitt. Det hadde han fortjent. For en vanvittig førsteomgang. Han holdt lekestue med Spurs-forsvaret, der særlig Davies fikk kjørt seg hardt. Han scorer to fine mål, og er nær ved å score to-tre til. Det er godt å ha Mané hjemme igjen. Liverpools beste.

Firmino 7- Firmino prøver og jobber hardt, men killer-innstinktet mangler litt. Samtidig gjør han en viktig jobb med sitt enorme press. Hadde et herlig reid i første omgang.

Can- bidrar med muskler, og mer med på den smarte taktiske andre omgangen

Klavan- kommer inn for Lucas som blir skadet. 

Alexander-Arnold - Kommer inn helt på slutten, og fikk spille på midtbanen.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
26.05.2017 kl 14:59

Videre som gruppevinner

England med Ovie Ejaria og Sheyi Ojo på laget slo vertsnasjonen Sør-Korea 1-0 i U20-VM.

+
26.05.2017 kl 10:26

Guttedrømmen gikk i oppfyllelse

Trent Alexander-Arnold hadde en drøm om en dag å spille på samme lag som Steven Gerrard. På onsdag gikk drømmen i oppfyllelse.

+
26.05.2017 kl 09:46

– Jeg har ikke oppnådd noe som helst ennå

Ben Woodburn har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen, men tenåringen har likevel beina godt plantet på bakken.

+
26.05.2017 kl 08:54

Må sette transfer-rekord for å få fatt i Naby Keita

Liverpool må trolig ut med rundt 50 millioner pund for å få fatt i midtbanespilleren til Red Bull Leipzig.

+