Liverpool vs WatfordUtklassing og tabelltopp!

Liverpool kjørte over Watford og vant hele 6-1. Dermed leder Liverpool Premier League etter 11 spilte kamper.

Søndag 06.nov 1515 (PL) - TV2 Sport Premium / Sky Sports


Kampstatistikk
Spillerbørs

Loris Karius 7 – Fremsto noe usikker med ballen i beina, men gjorde jobben generelt bra på streken og i feltarbeidet. Vartet opp med noen glimrende redninger etter pause. Kan ikke lastes for baklengsmålet.

Nathaniel Clyne 7 – God kontroll på høyresiden, og var spesielt bunnsolid bakover. Alltid et alternativ for ballfører, stormet opp og ned på kanten gjennom hele kampen og la ingenting igjen i duellene.

Lucas Leiva 7 – Trygg med ballen og solid i duellene mot Deeney og Ighalo. Brant en stor mulighet etter kvarteret spilt.

Joël Matip 7 – Igjen viste stopperen imponerende ro, han leste spillet bra og stilnet hodesterke Deeney. Samarbeidet med Lucas var upåklagelig.

James Milner 7 – Trofast begge veier, taklingssterk, løp sedvanlig mye, unngikk å stå i pasningsskyggen. Milner har slitt med sykdom nylig, men det kunne ikke merkes i dag. Gjennomført bra kamp av 30-åringen.

Jordan Henderson 8 – Styrte midtbanen fullstendig. Hang på som en klegg i alle dueller, åpnet ofte opp spillet og presterte som en Liverpool-kaptein verdig.

Emre Can 7 – Fikk startplassen istedenfor Wijnaldum, og takket for det med scoring. Uredd, dog tidvis noe slurvete, med ballen i beina. Vokste utover i kampen.

Adam Lallana 8 –  Nok en god opptreden med to assists. Veldig bevegelig og fremoverrettet. Mye involvert, og fremsto som motoren i det offensive spillet. Byttet ut på 5–0.

Sadio Mané 8 – Et stadig uromoment, direkte med ballen og et arbeidsjern begge veier. Scoret det viktige ledermålet, og fikk stående applaus da han ble byttet ut like etter å ha satt inn dagens femte.

Philippe Coutinho 9 LB – Magikeren vartet opp med både mål og assist, og var helt sentral i angrepsspillet. Nær scoring etter 20 minutter, før han slo innlegget som sørget for ledelse kort tid etter. Scoringen etter halvtimen var utsøkt, og kombinasjonene, ofte med Firmino, stemte.

Roberto Firmino 8 – Alltid i bevegelse, og stadig på løp gjennom forsvaret. Med ballen gjorde han mye riktig; uten den imponerte han i pressarbeidet og jaget til enhver tid. Noterte seg for scoring og assist etter pause.

Wijnaldum – Tok over for Mané etter en drøy time. En trygghet sentralt på midten, og på overtid fikk han sitt første Liverpool-mål på en retur.  

Sturridge – Kom inn som et friskt pust med 20 minutter igjen på klokka. Rakk å vise seg godt frem, men kom ikke nærmere mål enn to skudd i tverrliggeren. Han var arkitekten bak overtidsmålet, med en kort corner og skuddet som keeper måtte gi retur på.

Ejaria – Unggutten fikk sin debut i Premier League da han kom inn for Coutinho på tampen.  

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.02.2017 kl 14:58

– I starten var jeg stille og sjenert

Trent Alexander-Arnold blir stadig mer komfortabel med å være i førstelagstroppen.

+
19.02.2017 kl 13:26

Feil kostet Liverpool U23 dyrt

Derby U23 avgjorde i siste minutt, etter at Liverpool ødela for seg selv to ganger.

+
19.02.2017 kl 11:27

– Vi må holde oss grådige

Jürgen Klopp skulle gjerne ha sluppet den tunge perioden i januar, men mener det var en viktig påminnelse.

+
19.02.2017 kl 10:12

Origi-familiens sterke fotballtradisjoner

Divock Origi har vært omgitt av fotballspillere i nær familie.

+