West Ham vs LiverpoolHamret West Ham i stykker da det gjaldt som mest

Coutinho og Sturridge i storslag i Liverpools maktdemonstrasjon i London.

Søndag 14.mai 1515 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports


Kampstatistikk
Spillerbørs

Mignolet 7 - Trygg i feltarbeidet og solid på West Ham sine få avslutninger. Belgieren er i god form, og skaper trygget i de bakre rekker. 

Milner 6 - Spiller en rotete første omgang, men løfter seg i andre omgang. Burde utnyttet sjansene sine bedre. 

Lovren 7 - Litt utrygg før West Hams supersjanse i første omgang, men gjennomfører ellers en solid kamp på London Stadium.

Matip 7 - Hakket bedre enn sin forvarskollega. Matip kommer seg til flere store sjanser på dødball, og dersom han finjusterer siktet, vil han være en viktig ressurs på offensiv dødball i fremtiden.

Clyne 7 - Bedre fra Clyne i dag, som leverer en solid match, og er særlig flink til spille støtte for sine lagkamerater.

Can 8 - Veldig flink til å stoppe West Hams kontringsforsøk - og det er viktig! I dag viste han seg fra en solid, defensiv side. Tyskeren er i langt bedre form, nå som han endelig er helt skadefri.

Wijnaldum 7 - Spiller seg opp fra de siste kampene, men er fortsatt et stykke unna formtoppen. Er heldig som ikke får straffe mot seg på 2-0, og like før Liverpool satte inn dagens trejde scoring. Er dog positivt involvert på de to siste scoringen, og bidrar således til at Liverpool sikrer tre poeng.

Lallana 7- Engelskmannen prøver, men lykkes ikke særlig i dag. Han jobber utrettelig, og det legger et godt grunnlag for de rundt ham. 

Coutinho 9 - For en kamp av brasilianeren! Først serverer han en utsøkt målgivende pasning til Sturridge, før han selv fikser både 2-0 og 3-0. Igjen viser han seg frem som Liverpools beste spiller, og i dag er det enkelt å kåre ham til dagens mann.

Origi 6 - I første omgang er han omtrent helt borte, men spiller seg opp i andre omgang. Han scorer, men viser svak vurderingsevne når han ikke spiller til Sturridge i en to mot én-situasjon. Andreomgangen var et løft, for en spiller som har slitt stort i det siste.

Sturridge 8 - Endelig spilte Liverpool med en spiss, som liker seg i boksen. Han var kanskje ikke dagens beste spiller, men likevel den som betydde mest for den taktiske triumfen på London Stadium. Bevegelsene hans og trusselen foran mål, gjør at spillerne rundt hak kommer til rette. Sturridge setter 1-0 mesterlig, og er «på» og positiv i en rekke situasjoner.

Lucas - kommer inn mot slutten, uten å involvere seg særlig.

Woodburn - får noen helt få minutter på tampen av kampen.

Grujicfår noen helt få minutter på tampen av kampen.

Tabell
Kampfakta
Kampreferat

Siste Til vår nyhetsoversikt
27.05.2017 kl 12:05

Planlegger treningskamp i Dublin

Athletic Bilbao kan bli motstander helgen før ligastart.

+
27.05.2017 kl 11:30

– Jeg vil ikke snakke om fremtiden min

Da Liverpool-linkede Alex Oxlade-Chamberlain stilte til pressekonferansen foran dagens FA-cupfinale nektet han å diskutere sin fotballfremtid.

+
27.05.2017 kl 10:08

36 år siden Liverpool vant Europacupen for tredje gang

Det er i dag 36 år siden Alan Kennedy ble matchvinner da Liverpool slo Real Madrid 1-0 i Europacupfinalen på Parc des Princes i Paris.

+
26.05.2017 kl 18:39

Bare nesten for juniorene i Tyskland

Liverpool-ungguttene ble slått ut av Volksbank Cup før semifinalen.

+