Liverpool vs WolverhamptonYdmyket på hjemmebane

Liverpool er ute av FA-cupen etter at Wolverhampton vant fortjent på Anfield.

Lørdag 28.jan 1330 (FA-Cup) - TV 2 Sport Premium


Kampstatistikk
Kampfakta
Kampreferat

Karius 4

Man kan ikke kalle det en tabbe på åpningsmålet, men Karius var fryktelig passiv mot Stearman og burde tatt bedre valg. Rundes av på det andre målet. Har en god inngripen ti minutter før slutt.

Randall 4

Som flere andre for passiv på det andre målet, og slet ellers med tempoet. Tatt av ved pause, og er neppe en spiller vi ser særlig mer denne sesongen.

Gomez 4

Kommer til kampen med ny kontrakt, men sliter en mot en og er også for dårlig på det andre målet. Mye slurv fra unggutten, som mistet fatningen i noen pressede situasjoner.

Klavan 4

Den mest erfarne i Liverpools forsvar og bidrar med noe ro, men er også den som opphever offside på det andre målet. Har en stor mulighet til å score også, som misbrukes.

Moreno 4

Fortsetter å ta dårlige cornere, treffer ikke på pasninger når Liverpool har gode kontringsmuligheter. Har et par gode defensive inngripener, men bør klare å stoppe Costa på det andre målet. Er med endel offensivt utover i kampen, og kommer i god posisjon etter gjennomspill fra Coutinho uten å få noe ut av det.

Lucas 5

Kampens mest erfarne spiller, og viser også det til tider men sliter med å prege kampen også han. Blokkerer det siste skuddet fra Bodvarsson som kunne punktert kampen.

Ejaria 5

God defensiv til tider, og var også den som satte i gang et par av de beste angrepene i første omgang, som da han spilte vegg med Origi, og også da han satte opp Firmino i god posisjon.

Wijnaldum 5

Veldig mye involvert i det oppbyggende spillet i starten av kampen. Pasningssikker, men klarer ikke helt å finne åpningene.

Woodburn 6 LB

Liverpools mest positive spillere. Hindrer Costa i feltet på gjennombruddet etter 10 minutter, som kunne gitt en tidlig 2-0-ledelse. Også en av de som skapte mest farligheter. Viser at han har en god innleggsfot, men ikke mange røde å finne foran Wolves sitt mål i dag.

Firmino 5

Ganske anonym. Har et par brukbare muligheter, men skuddene var ikke finsiktet.

Origi 5

Bommer på markeringen på det første målet. Lite stemte ellers også, og ikke veldig venn med ballen. Men er til slutt den som setter inn reduseringen.

Coutinho 6

Kom inn til pause og er den som finner åpningene i bakrommet, og Liverpool får mer fart på vingene etter at han kommer inn. Fortsatt mangler han mye på toppformen, og sin fantastiske skuddfot.

Sturridge

Prøver seg med noen forsøk, men treffer ikke godt nok. Er også nest sist på Origis scoring. Spiller ikke lenge nok til å få poeng.

Can

Inn for å løfte midtbanen på slutten, men blir lite involvert i spillet. Spiller ikke lenge nok til å få poeng.


Siste Til vår nyhetsoversikt
29.05.2017 kl 23:17

Keita ignorerer ryktene

Naby Keita bryr seg ikke om spekulasjonene.

+
29.05.2017 kl 19:00

Ward ble helten!

Danny Ward ble straffehelt da Huddersfield Town rykket opp til Premier League.

+
29.05.2017 kl 15:12

Ward fra start i opprykksfinalen

Den 23 år gamle målvakten kroner et vellykket utlån med storkamp på Wembley.

+
29.05.2017 kl 11:45

Spør ikke Klopp om Wembley-tips

Huddersfield og Klopps nære venn kjemper om opprykk til Premier League i ettermiddag.

+