Ingen har sikret seg rettighetene til dokumentaren

Serien om Jürgen Klopps siste halvår i Liverpool skal etter planen slippes i august.

Dokumentaren om Jürgen Klopps siste halvår som Liverpool-manager skal etter planen slippes i august, men så langt har ingen strømmetjenester sikret seg rettighetene til å vise den. Det skriver The Athletic mandag. 

Disney+ skal ha vært fremst i køen av de aktuelle kandidatene, men så langt skal ingenting være signert med noen. Liverpool FC har regnet med å få inn over ti millioner pund for serien som har blitt filmet siden desember. 

Fikk være med i garderoben

Klopp har tidligere sagt at det ikke ville være aktuelt med en «All or Nothing»- eller «Being: Liverpool»-liknende serie om hans lag, men denne gangen valgte han likevel å gi grønt lys til klubben. Tv-crewet fikk til og med være med inn i garderoben da spillerne feiret ligacuptrofeet på Wembley i februar. 

Resten av dokumentaren blir ikke en gjenfortelling av en triumfferd, men heller mageplasket vi har fått siden midten av mars. Det kan selvsagt også gi god tv, men skaperne av dokumentaren hadde nok håpet på enda mer å juble for.  

Det er Lorton Entertainment som filmer serien, som vil ha som mål å få frem kulturen i Liverpool FC og supporterne som følger klubben. I tillegg er det ventet at de unge spillerne vil få en del kameratid. 

I Liverpool FC er det Drew Crisp som har ansvaret for dokumentaren. Han er nestleder i klubbens digitale avdeling, og håper serien kan øke Liverpool FC sin rekkevidde globalt. The Athletic skriver at administrerende direktør Billy Hogan og Klopp deretter gikk med på ideen.

Men hvem som skal vise den er altså fremdeles uvisst. 

Romano: Alt er signert - kunngjøring ventet denne uken

Romano: Alt er signert - kunngjøring ventet denne uken

Nå virker det bare å være et spørsmål om tid før Arne Slot blir presentert som Liverpools neste hovedtrener.

Nyheter 29.apr 16:35
Ga spillerne tre dager fri

Ga spillerne tre dager fri

Først på onsdag er spillerne tilbake på AXA Training Centre.

Nyheter 29.apr 15:01