Flaggene kommer tilbake på The Kop

På Jürgen Klopps to siste hjemmekamper blir det igjen flagging på The Kop.

Som del av protestene mot at klubbene skrur opp billettprisene, valgte supportergruppen Spion Kop 1906 å droppe flaggene da Liverpool sist spilte hjemmekamp på Anfield.

Det var helt tilbake til 14. april, i en kamp de røde tapte mot Crystal Palace. I den kampen var det kun Hillsborough-relaterte flagg, siden det var dagen før årsmarkeringen for tragedien i 1989. I kampen mot Atalanta tre dager før var det også protester mot økningen neste sesong.

Liverpool har ikke så mye mer å spille for enn æren denne sesongen, men det at det er de siste tre kampene under Jürgen Klopp må være nok. Nå skal det tas skikkelig farvel med en legendarisk manager.

Flaggene kommer tilbake

Det gjenstår nå to kamper på Anfield med Klopp som manager, og til begge kampene skal Anfield kles opp til fest.

Spion Kop 1906 har annonsert at det vil bli flaggdag for begge de to hjemmekampene, for å ta skikkelig avskjed med Klopp, og ønske ham alt lykke til videre.

De legger vekt på at de fortsatt ikke har funnet seg i klubbens avgjørelse om å øke billettprisene, og fortsatt har planer når det kommer til den saken, men mot Tottenham og Wolverhampton vil de ta flaggene tilbake, og ber alle supporterne om å bidra.

Liverpool - Tottenham spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

30 år siden siste dag med et stående The Kop

30 år siden siste dag med et stående The Kop

I dag er det 30 år siden «The Kop’s last stand». Neste sesong kan vi igjen se et stående The Kop.

Innsikt 30.apr 18:30
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Hele historien om 3189 dager med Klopp

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05