– Klopp har oppfylt alle våre drømmer i Liverpool FC

John Achterberg har lagt ut sitt avskjedsbrev.

John Achterberg har nå selv bekreftet at han kommer til å forlate Liverpool FC etter sesongen. Keepertreneren har jobbet i klubben i 15 år, etter å ha vært spiller og trener i Tranmere før det. 

Nederlenderen har skrevet et avskjedsbrev som han har lagt ut på sosiale medier. 

En av de beste i historien

Her kan du lese avskjedsbrevet til Achterberg.

«Etter 15 år i klubben har jeg med tungt hjerte bestemt meg for å forlate LFC. Det har vært en utrolig og flott reise for meg og familien. Jeg har elsket hver eneste dag jeg har jobbet i denne strålende klubben, men etter å ha tenkt lenge har jeg kommet frem til at tiden er inne for en ny utfordring».

«Jeg vil takke FSG for all støtten de har gitt meg i 15 år - Mike Gordon, John Henry, Tom Werner og Billy Hogan. Det har vært et privilegium å jobbe for den største og beste klubben i verden, med de utrolige supporterne. Jeg har elsket alle sammen - enten de er scousere eller ikke, over hele verden».

«En spesiell takk går ut til manager Jürgen Klopp og all gleden han har gitt oss. Klopp har oppfylt alle våre drømmer i LFC. Han er en av de beste managerne i historien til byen, klubben og fotballverden». 

«Han skapte lag i verdensklasse med sine egenskaper som "man manager", fikk oss til å få troen igjen, til å bli vinnere og en kjempe i Europa og hele verden».

«Personlig kan jeg ikke få takket nok for alt han har gjort for meg og familien, for tilliten han har gitt meg til å gjøre jobben så bra som mulig, for gleden, inspirasjonen og lederegenskapene». 

Takker familien

«Jeg vil takke alle som har jobbet i klubben sammen med meg. De sørget for at hver eneste dag jeg har jobbet her har vært en glede. Jeg kommer til å savne alle noe enormt. Jeg har fått så mange venner og gode kolleger, fra trenere til alle keeperne og spillere jeg har jobbet med. I tillegg har vi de som jobber på stadion, de ansatte på kjøkkenet, drakt-teamet, det medisinske apparatet, rekrutteringsavdelingen, ernæring, presseavdelingen, media, video- og bildecrewet og analytikerne. Jeg har sikkert glemt noen, men alle har gjort det til et privilegium å jobbe her». 

«Jeg vil også nevne familien og takke min kone Monique, Lindsey, Hayley og Kirstey for støtten de har gitt meg til å gjøre jobben døgnet rundt og la meg være så bra som mulig for LFC. Alle er ekte LFC-supportere og kommer til å være det resten av livet. De er stolte av å være en del av LFC-familien og byen».

«Vi kommer alltid til å være røde og følge alt som skjer rundt byen og klubben tett. Det har vært den beste tiden i våre liv», skriver han.

Vi intervjuet Achterberg for The Kopite både i 2018og i 2023.

Ungguttene kan bli de store vinnerne når Slot overtar

Ungguttene kan bli de store vinnerne når Slot overtar

Arne Slot har vist at han ikke nøler med å gi de unge spillerne sjansen.

Nyheter Ons. 01.05. 19:38
«Air Haug» satte i gang ellevill omgang da Liverpool tok en kjempeskalp

«Air Haug» satte i gang ellevill omgang da Liverpool tok en kjempeskalp

Liverpool slo gulljagende Chelsea etter en fantomomgang som ble stanget i gang av Sophie Román Haug.

Nyheter Ons. 01.05. 22:17