Sesongen er over for Bobby Clark

Unggutten er skadet.

Bobby Clark melder onsdag via sin egen profil på X at sesongen hans er over som følge av skade. 19-åringen kommer dermed ikke til å ta del i Premier League 2-sluttspillet sammen med Liverpools U21-lag, og han får heller ikke muligheten til å spille mer for Jürgen Klopps førstelag denne sesongen. 

Clark spesifiserer ikke hva slags skade det dreier seg om, men skriver at han nå vil konsentrere seg om å bli frisk og rask igjen før neste sesong. Midtbanespilleren spilte 90 minutter i helgens kamp mot Arsenal U21 på akademiet. 

Gjennombrudd

Clark ble hentet til klubben i 2021 og fikk spille sine to første kamper for seniorlaget høsten 2022, men det er det siste halvåret han har fått noe som likner på et gjennombrudd. Høsten 2023 ble stort sett ødelagt på grunn av skade, men det skulle vise seg at det lå mange mange muligheter til å vise seg frem på nyåret. 

Skadekrisen hos Liverpools førstelag førte til at Klopp måtte sette sin lit til ungguttene - «Klopp's Kids». Clark var en av dem som viste seg mest frem i denne perioden, og han fikk blant annet starte bortekampen mot Nottingham Forest i Premier League i mars. Han noterte også sin første scoring for de røde mot Sparta Praha i Europa League-åttendedelsfinalen, og har i tillegg levert to målgivende pasninger. 

19-åringen fikk tolv kamper totalt for førstelaget denne sesongen, der tre var fra start. Høydepunktet var selvsagt innhoppet på Wembley i ligacupfinalen mot Chelsea i februar. For U21-laget har det blitt elleve seriekamper, to mål og fire målgivende pasninger. 

Hans siste kamp under Klopps ledelse kom på Old Trafford i FA-cupen i mars, da han fikk et kort innhopp mot slutten av ekstraomgangene. 

Det blir ingen parade etter sesongslutt

Det blir ingen parade etter sesongslutt

Liverpool FC dropper paraden med mindre et mirakel skjer.

Nyheter Ons. 01.05. 17:22
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Hele historien om 3189 dager med Klopp

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05