Blackburn Res - Liverpool Res

Ons 22.10.03 kl 20:00 (Reserveligaen) - / Tilskuere: / Dommer: / Morecambe / Skrevet av: Torbjørn Flatin

Florent Sinama-Pongolle scoret to mål for reservelaget borte mot Blackburn. Murphy og Cheyrou gjorde comeback etter skader.

Andy Wright

Pauserapport:  Det er skuffende lite å rapportere fra en 1.omgang med få sjanser, men hvor Blackburn avsluttet sterkt og har vært nærmest en ledelse.  Liverpool har hatt tre muligheter å snakke om.  Cheyrou hadde en volley like over etter 11 minutter, etter en cross fra Potter.  Danny Murphy hadde et brukbart forsøk på frispark etter en drøy halvtime, men keeper gjorde en god redning.  Nærmest var Michael Foley-Sheridan.  Cheyrou prøvde å spille igjennom til Sinama-Pongolle, men ballen ble blokkert og gikk ut til den irske midtbanespilleren.  Keeper fikk imidlertid slått skuddet til corner.  I andre enden har Chris Kirkland måttet gjøre en kjemperedning for å holde nullen.  Liverpool spiller med Traore og Medjani i midtforsvaret, mens Welsh og Murphy er sentrale på midtbanen.  Bruno Cheyrou spiller framme med Sinama-Pongolle.  Murphy og Cheyrou har vært solide i sitt comeback, og Traore har også vært positiv.  Totalt sett bør det imidlertid være grunn til å forvente mer etter pause.

Sluttrapport:  Florent Sinama-Pongolle ble dagens mann da 19-åringen scoret to fine mål i 2.omgang mot Blackburn.  Den kjappe energibunten imponerte etter sidebytte, og det at han ble byttet ut 17 minutter før slutt var sikkert med tanke på minst en benkplass mot Leeds til lørdag.  1-0 kom etter 53 minutter da han i en indre høyre posisjon mottok en pasning fra Darren Potter, og avsluttet pent med et lavt skudd forbi keeper.  Minuttet senere hadde han nær scoret igjen, men fra en spissere vinket gikk skuddet rett i bena til Yelldell i Blackburn-målet.  65 minutter var det imidlertid klart for 2-0.  John Welsh blir felt da han gjør en forsering fra midtbanen, dommeren vinker imidlertid fordel og Sinama-Pongolle får skaffet seg rom inne i straffefeltet.  Skuddet går nydelig inn i motsatt hjørne.  Etter en litt skuffende 1.omgang dominerte elevene til Hugh McAuley i de siste førtifem, og forsvaret hadde få eller ingen problemer.  John Welsh hadde et susende langskudd som sleiket stolpen, ellers skapte de røde mange brukbare sjanser i tillegg.  Den samme Welsh var outstanding i 2.omgang, ved siden av tomålscorer Florent Sinama-Pongolle.  Begge to bør være i troppen mot Leeds.  Djimi Traore og Zak Whitbread var best i forsvaret.  Danny Murphy kom greit igjennom 60 minutter, mens Bruno Cheyrou også var solid i de 45 minuttene han spilte.  Chris Butler kom inn for Florent etter 73 minutter, men måtte gå ut igjen syv minutter senere da han fikk vridd kneet i en takling.  Liverpool måtte dermed spille de ti siste minuttene med en mann mindre.