Suarez(39)
Davies(86)
Bruce(21)

Skrevet av Frank H. Larsen

Liverpool er tilbake på vinnersporet med 2-0-seier mot Hull. Brendan Rodgers' mannskap tok en oppskriftsmessig seier. Etter en litt rufsete start hadde de etter hvert full kontroll. Daniel Agger headet i mål i det 36. minutt etter en flott corner fra Philippe Coutinho. Luis Suarez fastsatte sluttresultatet til 2-0 med et flott frisparkmål fire minutter etter pause. Derfra og inn var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Luis Suarez hadde ballen i mål på stillingen 0-0, men ble hårfint avblåst for offside. Sterling, Henderson og Coutinho hadde gode målsjanser, så seieren kunne vært større. Hull hadde ingen kvalifiserte målsjanser.  Steven Gerrard var tilbake fra hamstringskade, og kom inn i det 62.minutt. Liverpool er tilbake blant topp fire etter at utlånte Oussama Assaidi sørget for poengtap for Everton.

90:SLUTT

90:Philippe Coutinho med et flott soloraid, men avslutningen går dessverre rett på keeper. God sjanse!

90:Hull spiller seg inn i Liverpools 16-meter. Boyd avslutter. Skrtel blokkerer.

90:Tilleggstid: 2 minutter.

89:Toure spiller vegg med Suarez, men ivorianeren får en dårlig touch. Ballen går ut over dødlinja.

88:Liverpool ruller opp ved Suarez og Gerrard. Coutinho går til dødlinja og slår inn. Ser ut til å gå via motspiller og til corner, men det dømmes målspark.

87:Suarez tar frisparket også denne gang. Lengre nna mål. Spissen fyrer ballen langt opp på The Kop.

86: Davies får gult kort. Spilleren takler Suarez når uruguayaneren avanserer fremover.

86:Fryatt kommer inn i feltet, men Gerrard får taklet i siste liten.

85:Cissokho slår inn via motspiller. Keeper avverger corner.

84:Coutinho legger tidlig inn. Ingen røde i midten.

83:Figueroa skyter til innkast!

82:Cissokho blokkerer til corner. Hjørnesparket blir klarert.

80:Suarez skyter til innkast!

80:Ballen slås inn i feltet. Skrtel får frispark for dytt i ryggen av Davies.

79:Fryatt får en avslutning blokkert før Elmohamady fyrer ballen lang opp på Anfield Road End.

77:Livermore smeller til på halv volley. Ballen via Henderson og til corner. Moses får en dytt i ryggen ved hjørnesparket og får frispark.

76:Raheem Sterling bytter med Victor Moses.

75:Coutinho prøver igjen, men denne gang håpløst utenfor.

74:Coutinho er nær ved å finne Henderson med en gjennombruddsball.

73:Coutinho avanserer før han skyter hardt. McGregor kaster seg og gir en ufarlig retur.

70:Gerrard spiller på tvers. Coutinho fyrer over tverrligger fra par og tjue meter.

69:Gerrard med høy støvel. Boyd slår frispark fremover. Skrtel header unna.

66:Hull biter seg fast etter et hjørnespark. Davies skyter svakt utenfor.

65:Sterling legger inn. Henderson får ei tå på ballen, men utenfor.

62:Iago Aspas bytter med Steven Gerrard. Liverpool-kapteinen er tilbake fra skade.

60:Sterling legger inn. McGregor er ute og bokser.

60:Hull har foretatt et trippelbytte.

59: Meyler bytter med Boyd.

58: Koren bytter med Graham.

58: Sagbo bytter med Fryatt.

58:Småspill av Hull. Koren avslutter via en rød og til corner.

57:Figueroa legger inn. Skrtel klarerer.

55:Glen Johnson bytter med Kolo Toure.

54:Langball mot Aspas, men McGregor er utenfor straffefeltet og klarerer.

54:Huddlestone slår frispark. Agger header unna.

53:Ingen av Liverpools hodesterke spillere klarer å komme skikkelig opp i feltet på corneren.

52:Cissokho skyter via en Hull-spiller og til corner.

52:Suarez stoppes innenfor 16-meteren.

50:Luis Suarez scorer på frispark. Luis Suarez skrur over muren. Ballen går inn i nærmeste hjørnet. Lekkert frisparkmål!

49:Suarez legges ned av Koren like utenfor feltet.

48:Flott spill. Sterling klar til å utfordre, men takles av Chester innenfor 16-metren.

48:Livermore slår inn. Over alt og alle.

47:Lucas pådrar seg frispark ved midtstreken.

46:Hull tar avspark.

Liverpool går til pause med 1-0, men kunne ledet mer. Kampen begynte urytmisk og med mange feil fra begge lag. Tydelig at det har vært et tett jule- og nyttårsprogram. Etter hvert tok Liverpool mer over og har hatt stort ballinnehav. Luis Suarez satte ballen i mål med en heading fra frispark, men ble avblåst for hårfin offside. Deretter hadde Sterling en stor sjanse som keeper McGregor reddet. Hjemmelaget fikk endelig hull på byllen da Daniel Agger stanget ballen i mål fra en corner fra Philippe Coutinho. Deretter har Coutinho og Jordan Henderson hatt hver sin gode skuddmulighet til å øke ledelsen

45:PAUSE.

45:Ny langball fra Agger. Jordan Henderson dribler av en Hull-spiller og har god tid til å avslutte, men smeller ballen like utenfor. Stor sjanse!

45:Sagbo legger ned Henderson og er uenig med dommeren i frisparket. Sagbo nær ved å få gult kort.

45:Tilleggstid: 2 minutter.

42:Suarez sparkes ned av Bruce. Midtstopperen nærmer seg rødt kort. Coutinho spiller til Aspas som sender på tvers til Henderson. Midtbanespilleren avslutter like utenfor stolpen.

40:Suarez er oppmerksom på en tilbakeheading, men McGregor er ute foran spissen.

39:Luis Suarez får gult kort for en takling.

36:Daniel Agger scorer etter corner fra Philippe Coutinho. Coutinho slår inn og Agger header ballen i bakken og videre i mål. Henderson sparker etter ballen, men av tv-bildene ser det ikke ut som midtbanespilleren er nær.

36:Meyler bruker knottene ekstra da han takler ballen til corner. Treffer Suarez i leggen.

35:Henderson slår inn fra høyre. Cissokho vinner heading ved bakerste stolpe, men nedfallsfrukten tar McGregor seg enkelt av.

33:Chester sparker hull i lufta før Davies også bommer på ballen. Aspas er nær ved å snappe ballen, men Davies bruker sin fysikk til å holde spanjolen unna.

32:Elmohamady med et forsøk, men Agger får klarert.

30:Meyler takler Coutinho på kanten av straffefeltet når brasilianeren er klar til å skyte.

29:Johnson er frisk. Skaffer corner. Lucas slår hjørnesparket. Agger header mot mål, men Hull får headet unna.

28:Koren prøver å finne Sagbo, men Agger får klarert.

26:Innlegg fra Johnson via Figueroa. Sterling får ikke kontroll. McGregor fanger ballen.

25:Agger spiller en lang ball fra eget forsvar. Suarez header igjennom Sterling som kommer omtrent alene med keeper. Fra skrått hold skyter Raheem Sterling. McGregor med benparade.

23:Suarez drar med seg ballen, og blir taklet knallhardt av Bruce. Ballen blir liggende for Coutinho. Brasilianeren skyter et stykke over tverrligger.

22:Fra meget langt hold skyter Coutinho frisparket, men enkel for keeper McGregor.

21: Bruce får gult kort fore felling av Suarez. Spissen vender nydelig opp og blir tatt.

19:Hands på Koren. Coutinho slår frisparket inn i feltet. Suarez header ballen kontant i mål fra kort hold, men uruguayaneren avblåses for offside. Hårfin avgjørelse.

18:Johnson legger inn på første berøring mot Aspas, men Hull får klarert.

16:Johnson spiller til Suarez som prøver å løfte ballen i bortre hjørnet, men meget upresis avslutning.

15:Agger header rett ned til Liverpool. Hull kommer med brukbart med folk. Løs avslutning fra Koren rett på Mignolet.

14:Huddlestone går tøft inn i ryggen på Suarez, men dommer Pawson vinker spillet videre.

12:Fint spill av Hull. Agger lykkes ikke med to taklinger. Sagbo avslutter et stykke over fra utenfor 16-meteren.

12:Coutinho treffer ikke med sitt oppspill. Ballen inn til keeper.

9:Liverpool har hatt stort ballinnehav, men ikke klart å skape noe. Litt rotete åpning.

6:Cissokho faller og er nær ved å miste ballen i eget forsvar.

5:Lucas pådrar seg frispark ved midstsirkelen. Huddlestone slår ballen rett inn i klypene til Mignolet.

4:Fin ball ut mot Johnson som runder sin mann før han avslutter. Sparker i bakken i det han skyter og ballen blokkeres.

2:Aspas har lagt seg ute til høyre, Coutinho bak Suarez og Sterling ute på venstre.

1:Aspas kommer fint frem på høyre, men pådrar seg frispark.

1:Liverpool tar avspark og angriper mot Anfield Road End.

Liverpool ligger på femteplass i Premier League, med 36 poeng ved halvspilt serie, mens Hull er å finne på 10.plass med 23 poeng foran ettermiddagens kamp.

Brendan Rodges har gjort to endringer på laget i forhold til det mannskapet som tapte 2-1 for Chelsea. Iago Aspas får en sjanse fra start i angrepsrekka, mens Aly Cissokho er tilbake som venstreback. De to erstatter den skadede duoen Joe Allen og Mamadou Cissokho.

Daniel Agger er tilbake i midtforsvaret, og er Liverpools kaptein i dag. Steven Gerrard sitter på innbytterbenken etter en snau måneds skadeopphold.

Victor Moses er tilbake på innbytterbenken, etter at han ikke var spilleberettiget mot klubben han er utlånt fra, Chelsea, i forrige match.

Vurdert av Tor Sandø

Mignolet 7Har veldig lite å gjøre der bak. Hull har knapt en målsjanse på 90 minutter. Var nok oppsatt på å holde nullen i dag.
Johnson 6Fikk seg en smell tidlig da han sparket i bakken. Virket som han ristet det av seg. Flink til å komme seg i posisjon til å bidra framover. Fortsatt litt tam i situasjoner der det trengs fart. Mulig han kjente fotskaden da han gikk ut etter tretten minutter av andre omgang.
Skrtel 7Traff med taklingene og hadde flere gode raid framover. God kamp av slovaken.
Agger 7Hadde igjen kapteinsbindet på armen. Er alltid god å ha på hjørnespark, der han headet knallhardt i nota på Liverpools ledermål.
Cissokho 6Var litt ujevn i prestasjonene i dag. Går litt sakte når Aly involverer seg. Hadde et fint angrepsraid mot slutten av kampen.
Sterling 7Hadde en forrykende første omgang. Litt mer anonym i andre. Raheem var på vei ut av laget, men er nå selvskreven. Slepen teknisk, arbeidssom og god til å lese spillet.
Leiva 7Ny god kamp av brasilianeren. Flink til å falle av og fantastisk å balansere en midtbane som strutter av offensivt pågangsmot.
Henderson 8Jordan fortsetter der han slapp ved utgangen av 2013. Kom seg til en kjempesjanse da han avsluttet et meget godt Liverpool-angrep ved å skyte ballen like utenfor. Jobbet igjen som en galeii-slave og gjør det aller meste riktig.
Coutinho 8Phillippe er en ballelegang. Ballen er som limt i beina hans når han går framover og passerer motspillerne. Kom seg også til flere gode målsjanser og bare uflaks gjorde at han ikke scoret.
Suarez Liverpools beste8Foran The Kop tidlig i andre omgang fikk Liverpool frispark fra drøyt 20 meter. Suarez tok stand, la ballen over muren og utenfor keepers rekkevidde. Kampens øyeblikk. Jobber hardt for laget og hadde vanskelige kår mot et tøft Hull-forsvar. Kommer heller ikke denne gang utenom Luis som Liverpools bestemann.
Aspas 5Lyktes med veldig lite. Fikk endelig muligheten fra start, men var ikke i nærheten til å gripe den. Kan bli lenge til neste mulighet i rødt.
Moses 0Fikk et knapt kvarter som innbytter. Bortsett fra en klarering innenfor egen 16-meter var han lite involvert.
Gerrard 0Jubel på Anfield da Stevie G entret banen. Naturlig nok kamprusten, men brukte de knappe 30 minuttene til å vise at han er en spiller med autoritet. Akkurat minuttet for lite til å få poeng.
Toure 6Fikk 37 minutter for Johnson. Kolo viser stor innsats på høyresiden av forsvaret. Var nær ved å bli nest sistemann på et Liverpool-mål, men ballen var hårfint ute av banen.