Oktober

31.okt 19:46West Ham fosser videre

West Ham fortsetter å imponere under ledelse av David Moyes. Søndag vant de hele 4-1 borte mot Aston Villa og klatret til 20 poeng, likt med Manchester City.

Målene ble scoret av Ben Johnson, Declan Rice, Pablo Fornals og Jarrod Bowen. Ollie Watkins scoret for Villa, som fikk Ezri Konsa utvist tidlig i andre omgang på stillingen 1-2.

Liverpools neste motstander i Premier League er West Ham på London Stadium om en uke.

31.okt 19:11Enkel seier for Atletico Madrid

Atletico Madrid hadde ingen problemer med å slå Real Betis i hjemmekampen søndag ettermiddag.

De vant 3-0 etter scoringer av Yannick Carrasco og Joao Felix, i tillegg til et selvmål fra German Pezzella.

Atletico stilte med følgende lag: Oblak - Trippier, Savic, Gimenez, Hermoso, Carrasco (Lodi fra 88) - Koke, De Paul (Cunha fra 84) - Correa (Herrera fra 84), Suarez (Felix fra 71), Griezmann.

31.okt 16:58Leeds med seier mot Norwich

Det var duket for bunnkamp da Norwich tok imot Leeds søndag, og bortelaget tok sin andre seier for sesongen og klatret opp fra nedrykksplass.

Kampen endte 1-2, og samtlige mål kom i løpet av fem minutter i andre omgang.

Raphinha ga Leeds ledelsen etter 56 minutter, men to minutter senere utliknet Andrew Omobamidele for Norwich. Da 61 minutter var gått scoret Rodrigo på langskudd. 1-2 ble sluttresultatet.

Ozan Kabak og Norwich virker allerede fortapt med sine to poeng etter ti kamper. Leeds er nummer 17 med ti poeng.

31.okt 15:41To Premier League-kamper i dag

Norwich - Leeds hadde avspark klokken 15, mens West Ham møter Aston Villa på bortebane klokken 17.30 i søndagens Premier League-meny.

Ettersom det er Champions League i midtuken spilte de fleste topplagene i ligaen på lørdag.

Runden avsluttes med Wolves - Everton mandag kveld.

31.okt 09:53LFC Women spiller i dag - se kampen gratis

Liverpool FC Women jakter tabelltopp når de får besøk av Lewes i dag. Kampstart er klokken 13.

Du kan se kampen fra Prenton Park gratis på klubbens sosiale kanaler, blant annet Youtube.

30.okt 21:39Har tangert rekken fra 1989

Med dagens uavgjort mot Anfield har Liverpool spilt 24 kamper på rad i alle turneringer uten å tape.

Vi må helt tilbake til 1989 for å finne en like sterk rekke. Da var det Kenny Dalglish som ledet laget til bragden.

Forrige offisielle Liverpool-tap kom mot Real Madrid i Champions League-kvartfinalen 6. april.

30.okt 20:21Manchester United slo tilbake

Etter en uke med spekulasjoner rundt Ole Gunnar Solskjærs fremtid som manager i klubben, slo Manchester United tilbake etter 0-5-tapet mot Liverpool da de slo Tottenham i London lørdag kveld.

Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani og Marcus Rashford sørget for 3-0-seier da Solskjær la om til fem bak og forsikret seg om at laget skulle slippe til minimalt med sjanser. Det klarte de.

Neste uke blir det neppe snakk om Solskjærs stilling. I stedet er det Tottenhams tur til å være i krise, og Nuno Espirito Santo er under kraftig press.

30.okt 18:18Lallana fikk sin hyllest

Adam Lallana forlot Liverpool midt i pandemien og fikk aldri mulighet til å ta et ordentlig farvel med supporterne. I dagens kamp fikk han stående applaus da han ble byttet ut i andre omgang, og etter kampen benyttet han anledningen til å ta imot hyllesten fra de røde på tribunen.

30.okt 15:41Riise rykket ned til 4. divisjon

John Arne Riise fikk i år sin debutsesong som fotballtrener for 3. divisjonslaget Flint.

Før sesongen sa nordmannen at han hadde ambisjoner om et opprykk, men i stedet gikk det andre veien. Laget tapte de fire siste kampene og rykket ned til 4. divisjon.

Riises reise med Flint har blitt til en egen tv-serie på TV 2 Play, «Fan av Flint».

30.okt 15:26Arsenal med sterk borteseier

Arsenal fortsetter sin fine form. Lørdag tok de en meget sterk 2-0-seier på bortebane mot Leicester.

Begge målene kom i første omgang - først ved midtstopper Gabriel, og så etter avslutning fra Emile Smith Rowe.

Brendan Rodgers sitt lag prøvde febrilsk å komme tilbake i kampen, men en god Aaron Ramsdale i bortelagets mål sørget for at de holdt nullen.

Arsenal klatrer nå til femteplass på tabellen før resten av runden er spilt. De har 17 poeng. Leicester er nummer ti med 14 poeng.

30.okt 13:54U23-laget møter Derby

U23-laget til Liverpool tar imot Derby U23 til kamp i Premier League 2. Kampen spilles på Liverpools akademi i Kirkby og kampstart er klokken 14.

Liverpool stiller med følgende lag: Hughes, Quansah, Gallacher, Boyes, Koumetio, Clayton, Bradley, Dixon-Bonner, Woltman, Bearne, Beck.

30.okt 13:52Knuste Everton 4-0

Liverpool U18 vant til slutt 4-0 over Everton i Premier League U18 i dag. Les mer i egen sak.

30.okt 12:51Leder 1-0 til pause i mini-derbyet

Liverpool leder 1-0 til pause over Everton i U18-derbyet. James McConnell scoret etter 21 minutter.

Kampen vises på LFCTV GO og VG+.

30.okt 11:09U18-derby klokken 12 i dag

Liverpools U18-lag tar i dag mot Everton U18 til kamp i Premier League U18. Kampen spilles på Liverpools treningsanlegg i Kirkby og vises på LFCTV GO.

Her kan du se lagoppstillingen.

30.okt 08:51I dag trekkes kvartfinalen i ligacupen

Kvartfinalene i ligacupen skal spilles i midtuken like før julaften. I dag blir det bestemt hvem som skal møte hvem.

Liverpool er et av syv Premier League-lag som er igjen i turneringen. Sunderland fra League One er den store overraskelsen så langt.

Det er Soccer AM som står for trekningen denne gangen, og de starter sin sending klokken 11.30.

29.okt 21:53LFC Women tilbake i aksjon denne helgen

Søndag er det duket for kamp igjen i Women's Championship, og Liverpool FC Women jakter tabelltopp når Lewes kommer på besøk til Prenton Park søndag.

Matt Beards lag er i god form. Nylig slo de ut Super League-laget Aston Villa fra cupen, og de er på andreplass i ligaen, to poeng bak serieleder Durham.

Søndagens kamp mot Lewes vises gratis på Liverpool FCs sosiale plattformer. Kampstart er klokken 13.

29.okt 20:18Klopp om brillene, karaoke og hvem han ville vært strandet på en øde øy med

Sky Sports har lagt ut en 13 minutter lang video der de viderefører spørsmål fra fansen til Liverpool-manager Jürgen Klopp. Resultatet ser du her.

29.okt 17:25Firmino, Fabinho og Alisson i Brasil-troppen

Roberto Firmino er tilbake etter skade, mens Fabinho og Alisson har fått fornyet tillit i Brasil-troppen til november-samlingen.

Heldigvis er det bare to kamper som skal spilles denne gangen, og vi slipper dermed at spillerne må stå over en ligakamp, slik de måtte i oktobersamlingen.

29.okt 12:46Keeperkunst i Kirkby

Liverpools keeperlegender pryder nå murene ved Liverpools nye treningsfelt i Kirkby.

29.okt 12:38Fikk drømmestart i internasjonal turnering

Liverpool deltar med et U19-lag i Al Abtal International Friendly Cup, og vant 4-0 over et lag fra Saudi-Arabia på onsdag, i turneringen som vil pågå helt frem til mars neste år.

Real Madrid, Marseille, Valencia, Real Sociedad, Atletico Madrid, Sporting Lisboa, Dinamo Zagreb og to lag fra Saudi-Arabia deltar. Ifølge This is Anfield skal Liverpool spille totalt fem kamper i turneringen.

Bobby Clark gjorde to av målene i kampen som ble spilt i Spania, mens Tommy Pilling gjorde kampens første mål før det var spilt to minutter. Melkamu Frauendorf gjorde kampens siste mål i det 48. minutt.

I tillegg til et lag til fra Saudi-Arabia skal Liverpool møte Real Madrid, Sporting Lisboa og Atletico Madrid i turneringen.

Liverpools lag på onsdag var: Mrozek; Mabaya, Chambers, Wilson, Miles; Stephenson, McConnell, Cannonier; Clark, Frauendorf, Pilling.
Ubenyttede reserver: Hewitson, Lucky, Danns

29.okt 11:09Eagles på Anfield

Eagles skal spille på Anfield. Nei, vi snakker ikke om Crystal Palace, men det amerikanske rockebandet.

Eagles skal nemlig ut på sommerturné i 2022, og mandag 20. juni kan klassikkere som Hotel California, One of These Nights og Life in the Fast Lane bli å høre på Anfield.

Sesongkortholdere og offisielle medlemmer av Liverpool FC kan kjøpe billetter fra konserten fra torsdag 4. november.

29.okt 11:02Spiller med «poppy»

Vi er kommet til den tiden på året der britiske fotballklubber viser sin støtte til The Royal British Legion ved å spille med en såkalt «poppy» på draktene.

Liverpools herrelag vil gjøre det i lørdagens kamp mot Brighton, mens damelaget vil gjøre det når de møter Blackburn på Prenton Park neste helg.

Alle spillerne vil signere sine kampdrakter med «poppyen», og disse vil bli auksjonert bort til inntekt for The Royal British Legion sin Poppy Appeal 2021.

Det vil også bli ett minutts stillhet foran de to nevnte kampene, for å minnes alle britiske soldater som har falt i strid.

29.okt 08:01Pressekonferanse klokken 13.00

Jürgen Klopp møter pressen i ettermiddag for å snakke om kampen mot Brighton. Da vil vi antagelig få siste nytt om skaden til Fabinho, og vi vil trolig også få vite om Thiago Alcantara er aktuell for troppen mot The Seagulls.

28.okt 20:33Teknikken er like slepen etter fem ukers fravær

Thiago Alcantara deltok for fullt på rondos under dagens Liverpool-trening.

28.okt 19:35Ingenting feil med konkurranseinstinktet

En morsom øvelse på dagens Liverpool-trening, der konkurranseinstinktet slo inn for fullt hos flere av spillerne.

28.okt 14:53Burn mister Liverpool-kampen

Brightons Dan Burn pådro seg en kneskade i onsdagens ligacupkamp mot Leicester. Den høyreiste forsvarsspilleren, som ofte har spilt på vingbacken, blir ikke klar til helgens kamp mot Liverpool.

Det gjør heller ikke Danny Welbeck og Steven Alzate.

28.okt 12:02Lengste rekke uten tap siden 1989

Liverpool har ikke tapt siden Champions League-kvartfinalen borte mot Real Madrid 6. april.

Siden den gang har de røde spilt 23 kamper i alle turneringer, og ingen av de er tapt.

Ifølge LFC Data er dette lengste ubeseirede rekke siden 1989, da Kenny Dalglish ledet Liverpool til 24 kamper på rad uten tap. Den rekken kan altså bli tangert av Jürgen Klopp og hans lag hvis de unngår tap mot Brighton på lørdag.

28.okt 09:44«Godt å se at Divocks yoga gir resultater»

James Milner var åpenbart imponert over Divock Origis akrobatiske mål mot Preston.

«Godt å se at Divocks yoga gir resultater», skriver visekapteinen på Instagram, som også legger til at han var imponert over innsatsen til ungguttene.

«De unge guttene gjorde det bra. Videre til neste runde», skriver Milner.

Midtbanespilleren måtte ut med skade i helgens kamp mot Old Trafford og vil trolig være ute i minst tre uker.

27.okt 22:56West Ham slo ut Manchester City og nå er Liverpool blant storfavorittene

Gårsdagens ligacupkamper endte:

Chelsea - Southampton 1-1 (Chelsea avanserte)
Arsenal - Leeds 2-0
Queens Park Rangers - Sunderland 0-0 (Sunderland avanserte)

I kveld gikk det slik:

Preston North End - Liverpool 0-2
Stoke City - Brentford 1-2
Leicester City - Brighton 2-2 (Leicester avanserte)
Burnley - Tottenham 0-1
West Ham - Manchester City 0-0 (West Ham avanserte)

Nå skal kvartfinale trekkes førstkommende lørdag, og Jürgen Klopps menn må finne seg i å være laget alle vil unngå.

Manchester City vant både i 2013/14, 2015/16, 2017/18, 2018/19, 2019/20 og 2020/21.

Liverpool har ikke vunnet turneringen siden 2011/12.

27.okt 22:45Se Curtis Jones gi bort drakta etter Preston-seieren

Preston måtte til slutt gi tapt for Liverpool med 0-2.

Hjemmelaget kunne fort gått til pause med ledelse, men i andre omgang var det liten tvil om hvilket lag som var best.

20-årige Curtis Jones ble tatt av like før det var over, for 19-åringen Owen Beck.

Etter kampen gjorde Jones sitt for å fortsette trenden som en populær skikkelse.

Se midtbanespilleren, etter litt om og men, gi bort kampdrakta her.