”Ny” skade for Owen!

Michael Owen jobber for å bli kvitt sin andre skade, nå er det ankelen som volder problemer. Van Nistelrooy og Forlan på topp. Skadeproblemer for Steaua.

Vondt både i legg og ankel

Det er velkjent at St. Michael fikk en vridning mot Arsenal for en måned siden, og at det medførte en skade i skinnlegg.  Det som ikke har vært like publisert er at toppscoreren samtidig pådro seg en ankelskade, og det er dette problemet som nå gir smerter og medfører at 23-åringen knapt har trent mellom de kampene han har fått spille mot Leeds og Fulham.  Manager Gérard Houllier sier at to røntgenundersøkelser ikke har vist noe, og at det ikke er en leddbåndskade.  Ankelen har imidlertid hovnet opp kraftig etter de spilte kampene, og det er svært tvilsomt om han for øyeblikket er i stand til å spille to kamper i uka.  Houllier ser derfor helst at han er tilgjengelig til møtet med Manchester United på søndag.  - En kamp mot Manchester United i Premier League blir prioritert, og det at han blir hvilt til morgendagens kamp er også med hensyn til spillerens helse.  Dersom det hadde vært en cupfinale ville han ha spilt, men det er ikke finalen ennå!

- Vi ønsker ham klar til kampen mot United, så enkelt er det.  Hvis han hadde spilt begge kampene kunne han også ha forverret skaden.  Det vil gi alle et løft hvis han er helt frisk til søndag.

 

Alex Ferguson røper spissparet

Vi husker alle Diego Forlans siste kamp mot Liverpool.  Etter å ha vært et mobbeoffer tidlig i forrige sesong tok Urugyaneren en grusom hevn da alvoret kom på Anfield.  Nå har han gått av banen med scoring i fire kamper på rad, og Alex Ferguson sier han ikke kan droppe han mot Liverpool med slikt spill.  – Når han scorer hver uke, hvordan kan jeg sette ham ut?

 

Motstander mangler spill og midtbanespiller

Steaua Bucuresti fikk i helgen skadet sin angriper Laurentiu Dinita.  28-åringen ødela en lårmuskel og vil være ute for resten av sesongen.  Midtbanespilleren Sorin Paraschiv vil heller ikke være tilgjengelig for hjemmelaget i morgendagens kamp med skade.  Playmakeren Marian Aliuta vil imidlertid trolig være tilbake etter et skadeopphold på tre uker.