- Blir skadefri

Det tror ”Svennis” om Michael Owen, som støttes av Darius Vassell. Spisspekulasjoner. Manchester United-kampstart flyttet.

Sven-Göran Eriksson har tro på at Michael Owen blir klar til landskampen mot Tyrkia lørdag.

- Jeg har pratet med doktorene og de har en plan. De gjør alt som står i deres makt for å få Michael klar. Likevel er det for tidlig å si noe, sjansen er fortsatt 50-50. Selv er Michael iallfall positiv og ønsker å spille, understreker "Svennis".

Som backup for Liverpools stjernespiss har svensken tatt ut Darius Vassell, som på sin side (sier at han) krysser fingrene for Owen. 

- Vi trenger ham på lørdag. Han har reddet England så mange ganger at, selv om vi forhåpentligvis ikke trenger å bli reddet mot Tyrkia, så sier det seg selv at jeg håper han blir skadefri, sier Vassell.

Vassell og Owen utgjør, sammen med Emile Heskey, James Beattie og Wayne Rooney, engelskmennenes angrepsalternativer.

Spisspekulasjoner

Som vi nevnte tidligere i dag spekulerer Planet Football i at den kroatiske spissen Milan Rapaic (29) skal trene med Liverpool neste uke. Rapaic spilte sist for Fenerbache, men står nå uten kontrakt.

Det gjelder også den 27 år gamle spissen, Laurent Leroy, som i følge Kop Talk skal være invitert til en treningsopphold på Melwood av sin landsmann Gerard Houllier.

Selv om er god grunn til å ta disse ryktene med en klype salt, er det verdt å merke seg at det i begge tilfeller er snakk om spillere som står uten kontrakt, og som dermed kan signere umiddelbart - uavhengig av åpning i transfervinduet. Uten at vi vil bidra til videre spekulasjoner, kan det være snakk om en midlertidig løsning til Djibril Cisse kommer på plass?

Til slutt, det er verdt å merke seg at tidspunktet for kampstart Liverpool-Manchester United 9. november er flyttet fram til 14:45.