- Bra stemning i stallen

Det forsikrer Steve Finnan. Rekker du Uefacupkampen da, Owen? Ny kontrakt til Igor Biscan - eller ikke? Tommy Smith støtter stadionplaner.

Det er ingen tvil om at Liverpool har hatt en skuffende sesong så langt, med mange skader og svakt spill. De som tror at dette påvirker samholde og moralen i laget, kan derimot tro om igjen. Det sier Steve Finnan.

- Vi er en gruppe med tett samhold. Det er mange som ønsker seg til denne klubben, men vi har mye til felles innad i stallen. Blant annet ønsker vi alle å oppleve suksess, nevner iren.

Owen klar til onsdag?

Når det nå er klart at Michael Owen ikke får leget sin skade tidsnok til morgendagens landskamp mot Tyrkia, rettes blikket mot neste klubbkamp. Kan spissen rekke onsdagens TV3-sendte Uefacupkamp mot Olimpija Ljublijana?

Foreløpig er det ingen som har sagt noe om dette. Liverpool Daily Post antyder at det kan bli knapt, men tidligere i uka anså legene Owens muligheter til å spille i morgen som 50-50. Sånn sett burde sjansen iallfall ikke være mindre for at spissen, som altså scoret Liverpools eneste mål i Ljublijana, blir klar til returoppgjøret på Anfield.

Ofte er det sånn at først når man er noe foruten, ser man hvor viktig det faktisk er. Så også med Michael Owen. Englands u-21 landslagstrener og tidligere a-landslagsspille, skryter for eksempel uhemmet av 22-åringens betydning.

- Owen er omtrent uerstattelig! Jeg har sagt før at for å gjøre det store, trenger du store spillere. Michael Owen er en stor spiller, fastslår Platt, som likevel tror spisserstatterne - som ser ut til å bli Merseyside-duoen Emile Heskey og Wayne Rooney (se sak fra tidligere i dag) - kan klare jobben.

Støtter stadionplaner

Den tidligere Liverpool-storspilleren og -kapteinen Tommy Smith støtter klubbens planer om et nytt stadion.

- Selvfølgelig vil jeg savne den gamle arenaen, som har betydd så mye for så mange spillere og supportere. Det blir trist å se den forsvinne med alle sine minner, innrømmer han.

- Men tidene forandrer seg, og planene for det nye stadionet høres fantastiske ut! Det viktigste for meg er uansett at vi blir værende i området Anfield - det er Liverpools hjem, mener Smith.

Både Kop Talk og Daily Post nevner i dag at Liverpool opptrer avventende forhold til å tilby Igor Biscan en ny kontrakt. Den, for tiden, høytflyvende kroatens nåværende avtale varer bare et og halvt år til, og dermed burde det være på høy tid å innlede samtaler om en forlengelse.