-En fotballfri sommer har gjort meg godt

Dudek kvitt rygg- og lyskeproblemene. Baros fornøyd med egen innsats, men laget har ting å forbedre. Guthrie og Holmes med uavgjort. Kamp om 5.plassen i morgen. Alou Diarra og Bastia sesongåpner i dag.

Dudek om grunnen til den gode formen
Jerzy Dudek vartet opp med flere kvalifiserte redninger i går og ble belønnet med en 8'er på vår spillerbørs. Årsaken til den fine formen tror polakken kommer av at han har hatt en fotballfri sommer: "Jeg er fornøyd med innsatsen min. Det var virkelig en god laginnsats. Vi hadde en treningsøkt på dagen hvor vi trente på det defensive. Det ga uttelling. Jeg føler langt bedre nå fordi sist sommer var jeg sliten etter VM, og jeg var da ikke mentalt forberedt for pre-season treningen. Nå har jeg gjort alt riktig og føler meg i god fysisk form. Jeg er svært fornøyd med de siste månedene. Jeg har hatt problemer med ryggen og så lysken, men nå ser alt ut til å være bra. Jeg har arbeidet veldig hardt i sommer og jeg er fornøyd med situasjonen min nå. Det var godt å få spille en hel kamp. Alle ønsker å ta del i pre-season, men det er fortsatt tidlig. Fordi vi arbeider så hardt på trening, er det vanskelig å spille i alle kampene. Mange av guttene spilte samtlige 90 minutter i går, men i morgen kan det bli annerledes."

Baros: -Vi har ting å forbedre
Milan Baros er stort sett fornøyd med sin egeninnsats under pre-season så langt, men påpeker at laget fremdeles har ting å rette på: "Det er fremdeles 14 dager til vi møter Chelsea og det er fortsatt tid til forbedringer. Vi har ikke tapt ennå, men vi kan likevel prestere bedre. Forrige sesong var ikke av de beste. Noen nye ansikter har ankommet og det bare tjener vi på. Personlig har jeg gjort det ok så langt, men hvor mange mål jeg skal score, vet jeg ikke. Så mange som mulig. Jeg har det langt bedre nå fordi jeg snakker engelsk. Jeg føler meg langt mer komfortabel enn da jeg ankom. Jeg håper å starte mot Chelsea, men jeg vet ikke. Det spiller ingen rolle hvem jeg spiller på topp sammen med. Jeg liker å spille med Michael, Emile og hvem som enn spiller. Det viktigste for meg er at jeg spiller."

Kun uavgjort for rød duo i nordisk mesterskap
I går spilte det engelske U17-landslaget 1-1 i den siste kampen i gruppespillet mot Norge på Kapp. Både Danny Guthrie og Jordan Holmes spilte nok engang samtlige minutter. Engelskmennene tok initiativet fra start og brakte Norge over på defensiven, men gikk ikke opp i ledelsen før rett etter pause.  Det varte imidlertid ikke lenge før Norge utlignet. Begge lag spilte seg frem til flere store målsjanser, men det ble med disse to scoringene. Dermed frarøvet Norge England 2.plassen i gruppa på bedre målforskjell. Sluttstilling i gruppe A: 1. Danmark 6-1 9p, 2. Norge 4-3 4p, 3. England 4-4 4p, 4. Island 0-6 0 p. Tredje plass i gruppa innebærer at England skal ut i kamp om 5.plassen i turneringen. Motstander her blir Sverige og kampen spilles på Briskeby Stadion på Hamar kl. 11.00 i morgen. Skottland og Danmark spiller finale samme sted kl. 15.00.

Tøff åpningskamp for Bastia
I dag spilles de siste ni kampene i åpningsrunden i franske Ligue 1. 22-årige Alou Diarra (bildet) har som kjent gått på et års utlån til Bastia, samme klubb Gregory Vignal spilte for fra januar til og med mai, og har der fått tildelt drakt nummer 8. Korsika-klubben sesongåpner kl. 20.00 mot Paris St. Germain på Parc des Princes, i den franske hovedstaden. Forrige sesong slet de lenge i bunnstriden, men endte til slutt på en 12.plass. Også i år tror ekspertene at Bastia havner midt på tabellen. Paris St. Germain bør derimot være en av tittelutfordrerne.