- Kapteinsrollen gjør Stevie G bedre

Michael Owen tror armbindet vil sørge for at Steven Gerrard blir en enda bedre fotballspiller. Tysk dommer i morgen. Reservelagskamp er utsatt.

- Alltid vært en leder

Noen rynket kanskje på brynene da Gérard Houllier uventet og nokså brutalt ga Steven Gerrard kapteinsbindet på bekostning av Sami Hyypiä tidligere i sesongen.  For den store finnen kan det fratatt ansvaret synes å ha vært positivt siden midtstopperen har vist bedre form over de siste ukene, mens Michael Owen mener at Gerrard vil nyte godt av å ha fått det nye ansvaret:  - Sami gjorde en god jobb, men manageren valgte altså et bytte.  Fansen vil identifisere seg med lokale spillere på laget, slik at det være stort for Steven å være kaptein.  Jeg er sikker på at fansen er meget fornøyd med valget, og med tanke på oss spillere har han startet jobben på en ypperlig måte.  Han har virkelig vært god i garderoben, og han spiller også meget bra for tiden.

- Stevie summerer opp denne klubben.  Han spiller med hjertet utenpå trøya og han er dedikert for oppgaven.  Han er en lokal gutt og jeg tror mange undervurderer det.  Han har vært lenge i klubben, og jeg tror det er bra at han er kaptein fordi han har gått gradene samtidig som han er en spiller av verdensklasse.

- Jeg har spilt på det samme laget som han siden jeg var 11 år gammel.  Han har gitt meg pasningene, og jeg har scoret målene!  Vi kjenner vårt spill ut og inn, og han har alltid vært en leder ute på banen.

- Han er født og oppvokst i Liverpool og det betyr utrolig mye for ham å være kaptein.  Jeg er ikke i tvil om at det å lede laget også vil gjøre ham til en bedre spiller.

 

Pipeblåseren mot Steaua

Tyske Helmut Fleischer skal dømme Liverpool v Steaua Bucuresti i morgen kveld.  Avspark er kl 21.00.

 

Ingen reservelagskamp neste uke

Reservelagskampen mot Aston Villa, som var stipulert for mandag 1.desember, er utsatt på ubestemt tid.  Villa er opptatt med juniorcup og Carling Cup tidlig neste uke, slik at Liverpool dermed spiller sin neste reservelagskamp først mot Leeds 9.desember.