- Le Tallec må beskyttes

Anthony Le Tallec ble spart mot Portsmouth. Gérard Houllier mener at nye spillere har styrket stallen, og at man går mot en bedre sesong enn hva som var tilfellet i 2002-03.

Liverpools manager sier at årsaken til at han forandret laget fra 3-0 seieren mot Olimpija, ved å sette ut Anthony Le Tallec, var at han ikke ville brenne ut unggutten.  – Jeg prøver å bygge opp hans selvtillit.  Han hadde også hatt to tøffe kamper på fire dager.  Han spilte for U21-laget til Frankrike lørdagen før Ljubljana, og jeg ønsket ikke å brenne ham ut.

 

- Hvis jeg blir kritisert for det får det heller være slik, men jeg gjør det jeg mener er best for klubben.  Jeg har sterke folk bak meg, og de forstår hva jeg gjør.  Jeg beskytter laget.  Roy Evans var slik, og det var noe jeg likte.  Du må beskytte dine spillere.

 

- Vi har en bedre tropp

Til tross for at de røde ligger på 10.plass i ligaen er det en optimistisk Houllier som mener at hans spillerstall og hans lag nå er sterkere enn hva det var forrige sesong:  - Harry Kewell, Steve Finnan og de to franske ungguttene har forsterket troppen.  Vi behøver fortsatt å rette på et par ting, jeg vet det.

 

- Du stiller deg alltid selv spørsmål når noe går galt, og jeg er den første personen man skal se på når så skjer.  Vi presterte under pari forrige sesong sammenlignet med hva vi har gjort tidligere og jeg er sikker på at vi vil gjøre det bedre denne sesongen.

 

- Det virker kanskje merkelig å si det det akkurat nå, men jeg mener at vi har en bedre tropp og bedre spillere.  Visjonen vi har her deles av styret, formannen og klubbens daglige leder.  De vet hva vi holder på med.