- Mine spillere var slitne

Gérard Houllier mente at Liverpool virket trøtte, og at man sløste med sjansene, etter at man pådro seg det tredje ligatapet på rad i Portsmouth. El-Hadji Diouf med karantene.

Alle rapporter vi har lest mener at Liverpool spilte en meget svak kamp på Fratton Park.  Manager Gérard Houllier innrømmet også at man var under pari, men mente likevel at et mannskap som så slitent ut hadde hatt nok sjanser til å vinne:  - Den største forskjellen mellom lagene var at Portsmouth var friskere.  Vi har hatt spillere som har vært i Tyrkia og spilt andre landskamper, i tillegg til kampen i UEFA-Cupen sist uke.  Jeg syntes ikke vi var livlige nok, samtidig som de forsvarte seg bra.

 

- Jeg kan ikke si noe på vår innstilling, men vi var bare ikke friske nok i beina.  Jeg var ikke fornøyd med vårt spill, og vi var ikke slik vi pleier i vårt offensive spill, men da du får sjansene må du ta dem.  Vi hadde fire gode sjanser før pause, og fem i 2.omgang, tre ved Florent Sinama-Pongolle.  Når du ikke spiller bra må du sette sjansene dine.

 

0-1   mot Portsmouth var Liverpools tredje ligatap på rad.  Gérard Houllier vil nå komme

under forsterket press etter den skuffende åpningen av en sesong hvor man ventet

forbedring fra den 5.plassen man oppnådde i 2002-03.  Manageren vil nok den kommende

uka be en stille bønn om at toppscorer Michael Owen kan bli spilleklar igjen til neste kamp

mot Leeds på lørdag.

 

El-Hadji Diouf pådro seg sesongens femte gule kort og må stå over kampen mot Fulham 2.desember.