- Støtt Heskey

Det er sjefens oppfordring til supporterne. Endelig kan vi presentere godt skadenytt igjen! Cup-trekninger sendes direkte på TV.

Etter 3-1 seieren mot Birmingham søndag var det Emile Heskeys scoring alle snakket om. Kanskje setter den samtidig i en foreløpig stopper for kritikken mot den store spissen. Gérard Houllier håper i hvert fall det.

- Emile er en av oss. Han er en Liverpool-spiller, han kler seg i rød drakt og sånn sett fortjener han støtte fra alle i klubben, mener manageren. Han ser ikke bort fra at Heskey lar seg påvirke av kritikken.

Mange satte sikkert søndagsteen i halsen ved synet av Emile Heskeys «brasilianske» manøver, men Houllier gjentar at dette har han sett spissen gjøre før. 

- Målet han scoret på søndag var av en type han gjør stadig vekk på trening, repeterer franskmannen. Han tillegger at Heskey kan være et aktivum for laget.

- Det er et spørsmål om selvtillit. Jeg håper scoringen gjør at han får litt mer av det, og at han scorer slike mål litt oftere, også i kamp.

 

- Foran skjema

Gérard Houllier sier ellers i dag at de tidligere spekulasjonene om at Milan Baros kan være tilbake i spill rundt nyttår, stemmer godt. Hva angår Jamie Carragher, som i likhet med Baros brakk beinet mot Blackburn, har situasjonen vært mer usikker, men manageren har mer godt nytt å by på.

- Begge to har jobbet knallhardt, og har alt begynt å løpe. Belønningen er at de returnerer tidligere enn antatt., sier Houllier, som anslår Carragher og Baros til å være henholdvis to og fire uker foran skjema.

 

Trekninger direkte på TV

Liverpool spiller som kjent mot Bolton i ligacupen i morgen. Trekningen i ligacupen vil bli sendt på Sky Sports umiddelbart etter at kampen West Bromwich- Manchester United er ferdig spilt. For FA-cupen avholdes trekningen søndag kl. 16.00, og sendes direkte på BBC Radio Five og Sky Sports News. Hva gjelder den tredje cupen som Liverpool deltar i, Uefacupen, så finner trekningen sted i Nyon (Sveits) neste fredag, direktesendt på Eurosport fra kl. 13:00.