- Urettferdig å kritisere Sami

Houllier forsvarer Hyypiä. Mellor har endelig åpnet målkontoen i West Ham. Omlegging av juniorfotballen fra neste sesong.

Liverpools forsvar har fått mye pepper etter svakt spill mot Charlton sist søndag, og spesielt har kritikken vært rettet mot Sami Hyypiä. Gerard Houllier forsvarer imidlertid sin kaptein. "Jeg synes det er urettferdig siden forsvarsspill er en sak for laget mer enn for enkeltspillere. Jeg er ikke sikker på hvorfor han får all kritikken, men jeg håper det er noen han bruker for å motivere seg og motbevise kritikerne. Vi tapte en kamp på søndag som vi burde ha vunnet. Så enkelt er det."

Mellor i målprotokollen
Neil Mellor snakket tidligere i uken om hvor frustrert han var over å ikke ha fått nettkjenning under låneoppholdet i West Ham. Målmaskinen håpet imidlertid at det skulle løsne før jul. Allerede i går snudde lykken. 20-åringen noterte seg for to fulltreffere da West Ham vant 3-0 mot Crystal Palace. Spesielt viktig å få hull på byllen nå, siden toppscorer Jermain Defoe (8 mål) er suspendert i de neste to kampene. West Ham ligger nå på en 4.plass i Divisjon 1, fire poeng bak lederlaget Sheffield United.

Omlegging av Academy League
Fra 2004/05 legges FA Premier Academy League om. Dagens U19 og U17 liga slås sammen til en U18 liga. Det blir imidlertid lov til å benytte fire U19-spillere, tre utespillere og en keeper. De regionale avdelingene opprettholdes. Dave Richardson, leder for junioravdelingen i Premier league, sier at dette har kommet i stand etter enighet med klubbene. "Dette er et overgangsår for oss. Hittil har vi hatt lag i U17 og U19, men etter en rekke møter, ulike diskusjoner og undersøkelser rundt antall spillere i akademi-systemet, er vi enige om at det tas inn alt for mange spillere. Vi følte at to lag for klubbene var for ressurskrevende og at det til tider var for mange spillere som ikke nådde opp på ønsket akademi-standard. Hele ideen med akademi-fotball er at det skal være en elitesatsning."