- Vi gir ikke opp!

Gérard Houllier mener at Liverpool har spilt bra denne sesongen og at man har vært uheldige. Seier og uavgjort for juniorlagene. Mølby tilbake som manager.

Houllier skylder på uflaks

Det er en skikkelig blåmandag for alle helrøde supportere etter at Liverpool i helgen ble påført det tredje ligatapet på rad mot Portsmouth.  Gérard Houlliers kritikere vil dermed også øke ytterligere i antall.  Liverpools manager har imidlertid ingen planer om å gi opp, til tross for at 11 poeng på ni kamper er langt under de forhåpninger som ble stilt foran sesongen:  - Det er fortsatt tidlig i sesongen, slik at jeg har ikke tenkt å kaste inn håndkleet ennå.  Vi vet hva vi ønsker å oppnå.  Kvaliteten på vårt spill har vært god, og vi har fortjent mer enn 11 poeng.  Noen ganger har du flaks i dette spillet, og noen ganger har du det ikke.  Det er imidlertid ikke noe poeng i å klage sin nød.  Hvis vi hadde vunnet mot Charlton og Arsenal hadde vi vært i nærheten av topp tre, og ikke hvor vi er i dag.  Jeg vet at vi har tapt tre kamper på rad, men fansen vet at vi kunne ha vunnet dem alle.  Vi må bare fortsette å jobbe videre.

 

Seier for U19

Liverpools U19 lag vant på lørdag 3-2 mot Stoke, mens U17 spilte 2-2 i Middlesbrough.  Vi har foreløpig ikke fått scorere eller annen informasjon fra kampene.

 

Mølby tilbake i manesjen

Jan Mølby har blitt ”director of football” hos Kidderminster i 3.divisjon.  Etter det vi forstår vil den store dansken fungere som en manager til tross for den noe misvisende tittelen.  Mølby har tidligere ledet Kidderminster med suksess, og var i sin tid mannen som fikk dem opp i Nationwide.