- Vi hadde fortjent uavgjort

Gerard Houllier mente at hans lag hadde fortjent poeng i dagens match mot Chelsea. Manageren roser sine spillere for innsatsen, men var samtidig imponert over Chelseas forsvarsrekke og keeper.

Gerard Houllier følte at hans spillere ga sitt ytterste for å slå Chelsea i dag, og mente at hans lag hadde fortjent uavgjort i møtet med de blå fra londons beste vestkant. Liverpools manager roste Chelseas forsvar, og mente at det gode forsvarsspillet bidro til at de røde fikk en ekstra vanskelig oppgave i dag.

"Det var vanskelig å bryte gjennom Chelseas forsvarsmur for oss, men vi skapte da noen gode sjanser. Jeg er skuffet over resultatet, men ikke med innsatsen og spillet vårt. Jeg er lei meg på spillernes vegne, spesielt fordi vi hadde mange gode skudd på mål."

"Spillerne gjorde en helhjertet innsats, men Chelsea forsvarte seg godt, og at John Terry ble utpekt som Man of the Match beviser dette. Da vi utlignet prøvde vi å presse på for å få vinnermålet. Dessverre fikk vi en avgjørende kontring imot oss."


"Laget spilte meget bra i perioder, men jeg følte at vi nok spilte for mange langballer i første omgang. Men det vil vi rette på. Cudicini gjorde klasseredninger fra Danny Murphy og Micahel Owen, men også Jerzy Dudek hadde et par redninger i verdensklasse. Vi ønsket å vinne denne kampen, og gikk for det, men i ettertid mener jeg uavgjort hadde vært et rettferdig resultat", konkluderer Houllier.