- Vi kan vinne Premier League

Sami Hyypia mener Liverpool kan vinne ligaen. Murphy vil spille seg inn på landslaget.

- Vi kan vinne serien

Sami Hyypia (bildet) er overbevist om at Liverpool er sterke nok til å vinne Premier League allerede denne sesongen. Kapteinen tror at nyervervelsene Steve Finnan og Harry Kewell har det som skal til for at laget hever seg over konkurrentene. Hyypia tror laget har tatt nyttig lærdom fra fjorårssesongen hvor Liverpool gikk gjennom sin verste periode på 50 år.

- Jeg er sikker på at vi vil gjøre det bra denne sesongen, og jeg mener vi kan vinne Premier League. Jeg føler vi har forbedret oss fra forrige sesong, sier Hyypia i et intervju.

Foran neste helgs sesongåpning mot Chelsea er finnen selvsikker, og på ingen måte bekymret over at London-laget har forsterket laget kraftig.

- Chelsea kan gjøre hva de vil med pengene sine. Jeg er bare opptatt av vår kamp og hvordan vi skal spille, understreker LFC-kapteinen som føyer seg inn i rekken over beundrere av nykommerne Anthony le Tallec og Florent Sinama-Pongolle som har tatt Liverpool med storm.

- De har gjort det bra på trening og vist gode ferdigheter. Med litt erfaring blir de store spillere for oss, håper Hyypia og slår samtidig et slag for "underfire" Emile Heskey.

- Spissene våre har virket i god form. Emile har scoret mange mål i pre-season, og forhåpentligvis kan han fortsette med det når sesongen starter.

Murphy jakter på landslagsplass

 "Årets Spiller" i Liverpool forrige sesong, Danny Murphy, har som mål å etablere seg på det engelske landslaget. Midtbanesliteren vet imidlertid at det kan bli vanskelig.

- Etter å spille for Liverpool er en plass for England det jeg jakter på. Jeg har vært involvert i de fleste troppene de siste 12 månedene, noe som er oppmuntrende. Dersom jeg fortsetter på det nivået jeg var på i fjor regner jeg med å få sjansen igjen, sier 26-åringen som mener den stabile gode formen han viste i fjor kom på runn av tillitt.

- Når du kommer til et punkt hvor du vet at du ikke blir vraket til neste kamp selv om du har hatt en svak periode blir det som ei fjær i foten. Det gir deg mot til å prøve ting i større grad enn hva du ville gjort om plassen på laget var i fare, tror Danny Murphy.

Landslagsspilleren har operert mye som breddeholder for Liverpool, men trives best i midten.

- Du blir mer involvert i den posisjonen. Du kan diktere spillet. Viss kampen ikke går din vei kan du ta tak i den. Noen ganger blir det vanskelig på kanten, og du føler deg utenfor. Man blir avhengig av at andre får deg med i kampen, sier Murphy.