-Viktig uke for Liverpool

Gérard Houllier erkjenner at de to neste kampene mot Tottenham og Everton er veldig viktige for hans lag. Pegguy Arphexad til Coventry.

Houllier fornøyd med innstillingen

Manager Houllier sa på dagens pressekonferanse de to neste kampene blir svært viktige for de helrøde.  Etter oppgjørene mot Tottenham og Everton venter en spillepause på uker som følge av EM-kamper, og Liverpool har et stort behov for å komme ut av startblokkene etter en skuffende åpning.  –De to kampene vi har spilt tilhører nå fortiden.  De to forestående kampene vil bli svært viktige for vår sesong.  Vi har fått et poeng og det er en start, selv om det sier seg selv at vi gjerne skulle hatt flere.  Det er likevel tidlig i sesongen og mange kamper igjen å spille.

 

-Det har også vært noe positivt så langt.  Jeg var fornøyd med den karakterstyrken og den innstillingen som spillerne viste på søndag.  De ønsket å få noe ut av kampen.  Vi vet at Spurs vil gi oss kamp i morgen fordi at de er et godt lag.  Jeg vil si at det er bedre nå enn sist sesong og de vil ha selvtillit etter å ha vunnet sin første kamp sist helg.  Det bør bli en spennende kamp.

 

McAllister sikret seg Arphexad

Pegguy Arphexad har skrevet under en avtale på fire måneder med Coventry.  Arphexad startet kun en ligakamp for Liverpool under de tre årene han var på Anfield, og var fri av sin kontrakt etter forrige sesong.  Nå får han altså muligheten til å prøve seg i engelsk 1.divisjon, og å spille for sin tidligere lagkamerat Gary McAllister.