Alt klart for Celtic

Ingen nye skadeproblemer før kveldens kamp. Houllier gir bort en million til sykehus? Her sendes kampen!

Liverpool har ingen nye skadeproblemer før returkampen i UEFA-Cupens kvartfinale. El-Hadji Diouf er som kjent suspendert, og Stephane Henchoz er fortsatt ute med skade. Det betyr at Djimi Traore forsetter som makker til Hyypiä i midtforsvaret, mens Vladimir Smicer ligger godt til å erstatte Dioufy. Michael Owen kan bli historisk i kveld dersom han scorer. For øyeblikket ligger han likt med Ian Rush på statistikken over røde med fleste mål i E-Cupen gjennom tidene. Scorer han sitt 21. E-cup mål i kveld topper han listen alene. El-Hadji Diouf vil følge de røde fra tribunen. Houllier uttalte i går at bare ”et fengsel kan stoppe El-Hadji fra å overvære kampen”. Men seg på tribunen har senegaleseren to av skottene som ble offer for spyttingen hans forrige torsdag.

Celtic mistet Chris Sutton i ligacupfinalen i helgen, og Martin O’Neill blir dermed tvunget til å legge om formasjonen. Skottene vil trolig ha Paul Lambert tilbake på midtbanen, mens Alan Thompson skal være skadefri igjen. Sistnevnte måtte gå ut i førsteomgang på Celtic Park.

 

Gérard Houllier skal åpne sin egen veldedighetsorganisasjon. Navnet blir trolig ”Gérard Houllier Charitable Trust”. Inntektene skal gå til sykehuset som reddet livet hans for litt over et år siden. Det blir antydet at manageren selv kommer til å bidra med opptil £100,000 fra egen lomme. Verken Liverpool eller Houllier selv vil kommentere disse opplysningene. En talsmann for Liverpool uttalte at ”dette er et prosjekt Houllier ikke er villig til å kommentere for øyeblikket”.

 

BBC1 har rettighetene til kveldens kamp. Alle med Sky Digital får inn den engelske statskanalen. Det beste andre tipset er tyske DSF – som er en såkalt åpen kanal. I tillegg vil Liverpools Official Site overføre bilder via nettet. Her er oversikten:

 

BBC 1
Network 2
Dubai Sports
DSF Sport
EuroSport FR
TVP 2
TV Danmark 1
TV4+
Dubai Sports
Sport TV (1st Half)

28°
28°
26°
19°
19/13°
13°30°

E
E
E
E
E
E
W
W
W
W

N.D.S.
N.D.S. /Irl
FTA (Mpeg)
FTA (Mpeg)
TPSCrypt
NagraVision WB
Conax
Conax
Irdeto II
NagraVision