Amerika i 2004?/Røde uttatt på landslag

Rick Parry antyder at Liverpool vil reise til Amerika sommeren 2004. Eldre og yngre Liverpool-spillere tatt ut til landslag.

Den mye omtalte og nye avtalen med Reebok er ikke minst basert på at Liverpool skal utvide sitt nedslagsfelt globalt.  Det opprinnelige britiske Reebok har nå sin hovedbase i USA og mens Liverpool har avtale med Carlsberg om å spille to kamper i København i løpet av de neste fire årene er det også ventet at man vil besøke statene for å promotere seg selv.  Rick Parry kan nærmest bekrefte det allerede nå:  ”Jeg er sikker på at ideen med å la vårt lag besøke Amerika står høyt på dagsordenen.”

Liverpool vil ha et tosifret antall spillere opptatt med å spille landskamper til neste uke, da det er en såkalt ”internasjonal dato”. og hvor det vil finne sted en rekke privatlandskamper.  Så langt er Milan Baros og Vladimir Smicer tatt ut for Tsjekkia, Stephane Henchoz for Sveits, Sami Hyypiä for Finland, John Arne Riise for Norge og El-Hadji Diouf og Salif Diao skal spille for Senegal mot Marokko i Paris.

Keeperen Tim Dittmer er tatt ut i troppen til Irland U19 som skal møte Slovakia i to kamper til neste uke.