Årets spiller igjen!

El-Hadji Diouf har for andre året på rad blitt kåret til Årets Spiller i Afrika! Reservelaget klart. Berger tilbake til Tyskland?

El-Hadji Diouf ble i dag kåret til ”African Player of the Year” for 2002 i Johannesburg. 22-åringen ble også kåret til Afrikas beste spiller i 2001. Bare to ganger tidligere har en afrikansk spiller vunnet kåringen to år på rad eller mer. Utmerkelsen er en fin fjør i hatten til en spiller som har vært i mediene ”for the wrong reasons” den siste tiden. Assisterende manager Phil Thompson var tidlig ute med sine gratulasjoner. – Han nyter en unik posisjon i Afrika, selv om vi bare så vidt har begynt å se hva han kan bidra med for Liverpool. Overgangen til Premier League har stor, men i løpet av de siste månedene har han funnet seg til rette hos oss og gitt laget både bredde og mer oppfinnsomhet. Dessuten jobber han alltid enormt hardt både i kamp og på trening. Vi kan vente oss enda mer av ham til neste sesong, i følge Thompson!

 

Reservelaget mot WBA

Fire førstelagsspillere er i aksjon for på reservelaget som møter West Bromwich i kveld. Liverpool.no kommer med en rapport rett etter kampslutt. Laget er som følger:

 

Patrice Luzi

Stephen Vaughan

Andy Nicholas

Stephen McNulty

Igor Biscan

Bruno Cheyrou

Darren Potter

John Welsh

Neil Mellor

Patrik Berger

Michael Foley-Sheridan

 

Innbyttere

Mark Smyth

Paul Harrison

Andy Wright

Chris Butler

Ryan Wilkie

 

Ryktene vil ha det til at tyske Schalke 04 er interessert i Berger. Det vil i så fall bety en retur til Bundesligaen for tsjekkeren. Reservelagets Mark Peers er for tiden på prøvespill i Charlton. 19-åringen har fått signaler om at Liverpool ikke kommer til å tilby ham ny kontrakt til sommeren.

Houllier og Gerrard kjemper om henholdsvis tittelen som månedens manager og månedens spiller i Premier League. Houllier er nominert sammen med Fergie og Roeder, mens Stevie skal vurderes sammen med Juninho, Van Nistelrooy og Defoe.